Abiler, kardeşler, arkadaşlar selam. Kadir abimin verdiği yönlendirmeler ve nokta atış detaylı ürün tavsiyelerini internet üzerinden XxX bir siteden siparişleri geçmiş bulunuyorum. Siparişler tamamen spin takım ve saz arkadaşları olarak düzenlenmiştir. muhtemelen de yarın elime ulaşır. o siparişlerin yanına diğer takımlarımı da kullanabilmem için silikon sahte, bir kaç çeşit kaşık, kalamar zokası, kıbrıs takımı, yemli lüfer vs için olta takımı, çeşitli renklerde sahte balıklar, çapari takımı vs vs vs de ekledim. kayınçom da çok meraklı ona da bulaştıracam bu işi. ben at çek yaparken o da yemli beklemeli takılsın. ne bileyim zarganaya çalışsın. yapsın birşeyler işte severim kendisini. onuda düşündüm siparişlerde Lafı fazla uzatmaya gerek yok sanırım. bundan sonrası artık kısmetimize ve denizin bize vereceği nimetlere kaldı. Bu arada asla atlayamam; yardımların için teşekkürler Kadir abi Büyüksün... En kısa sürede raporlar yayınlamak üzere. hoş ve hoşça kalın ;reeling
hadi hayırlı olsun güle güle kullan aslında tavsiye edilecek çok şey varda..bütçeyi zorlamamak istedim resimlersin gelince..ben unuttum vallah neyi tavsiye ettiğimihihi
abi dedin ya en ucuzunu al, pahalıya para verme, kısmet bu. en pahalısını alırsın bi tek balık alamazsın ama en ucuzunu en dandiğini alırsın kova dolu dönersin eve dedin ya abi..
takım gelince fotoğraf çekmeye gayret ederim abi. sahteler, silikonlar ve kaşıklar konusunda yorumları görmeye can atıyoruum. bakalım denizde nasıl davranacaklar :
az önce firmayı aradım. siparişleri geçtim, ne zaman bana ulaşır dedim, 2 - 3 gün tedarik süreci var, bu süreç sonrasında size gönderilecek dedi. nasıl elinizde olmaz stokta var gösteriyor dedim. evet stokta var gösteriyor ancak 9 bin adet parça hepsi stokta yok, tedarikçiden alıcaz dedi. şaşırdım. yani en iyi ihtimal cumartesi bende olabilir ürünler oda cumartesi bana gelirse sürpriz olur üzüldüm. hafta sonuna kurmuştum kendimi.
Sağol Okan, Eneze gelirsen haber ver olur mu? ramazan da gelme ama rahat takılalım. rakı - balık yaparız :hungry:
daha erken be abi. diğer arkadaşların gözü önünde küçük düşürmek istemem siteyi ancak cumartesiye yetişmeme durumu olursa haber verin dedim. yetişmezse acele etmem, iptal ettirip başka yerden alırım ürünleri. kafam bozulursa basar giderim istanbula. 200 km doğru istoça
malum site ise normaldir diyeceğim..5günde geldiğide olduhihi bir tane daha var öyle..sıpariş geçeli 4gün oldu ses seda yok..aradım stok temin sürecindeymiş iptal ettim sıparişi..başka bayiden aldım..saat 10 civarı ertesi günü elimde oldu.. 6günde abd den aldığım ürün geldi..3günde de gelen oldu abd denhihi
az önce aradım 14 kalem ürün siparişim vardı. 10 kalemi ellerinde yok. haftaya pazartesi salı belki gönderilir dediler. var mı böyle bir sorun ya. ben cumartesi gecesi organizasyon yaptım. 8 - 10 günde mi ulaşır elime bu siparişler. birde paramı da 3 iş günü içinde geri ödeyeceklermiş. yazıklar olsun. ben yanıldım siz yanılmayın arkadaşlar. çook sorunlu bir alış veriş oldu. gerçi sadece verdim daha birşey almadım. çok üzüldüm.
hangi siteden alışveriş yapacağım ? bunuda bilmiyorum. ağzım yandı ya yoğurda üflemem lazım. siz hangi siteyi öneriyorsunuz ?
2ci tahminim doğru çıktı sen almak istediklerini şuraya kopyala yapıştır yap bakayım ben kimden temin edebiliriz..
abi siparişleri kredi kartı ile ödedim. bir sürü ıvır zıvır prosedür var şimdi işin içinde. vs vs. sanırım siparişi iptal etmeyeceğim. geç gelsin ama gelsin. cumartesi balık avımız için de eski takımlardan oem birşey yapacam yukarıdaki site ismini de kaldırsam iyi olacak sanırım. sonucunda ticaret bu. patronları görür iyi olmaz, sonra daha çok üzülürüm.
tıkandı baba hikayesi geldi aklıma kalbim atarak, heveslenerek ne iş yapmaya kalksam mutlaka bir aksilik çıkıyor bu tıkandı baba durumu genetik midir nedir. bu durumda Babam büyük tıkandı baba oluyor sanırım
bende öyleyim aslında..tecrube birikimim olduğu için,,senden daha önce o yoldan geçmiştim (alışveriş) bu sebebden müşterisine en hızlı gönderim yapanı tercih ederim..böyle 3 4 tane site var.. kafanı yorma. adres bilgilerini gönder sen bakıyım bana pm den..
umarım o yollardan geçtikten sonra, arkadan o yollara girip de ne yapacağım diye düşünen (ben gibi) arkadaşlara senin gibi yardımcı olabilirim. aslında özümüzde bu var ama zaman ve yeni adıyla şimdi ki jenerasyon bundan yoksun.