SIRADAN BİR LEVREK RAPORU.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Yavuz AYDOĞDU tarafından paylaşıldı.

1. Bazı vefalı forum üyesi arkadaşlar haklı olarak rapor açmayan üyelere serzenişte bulunuyorlar. İtiraf edeyim ki ben de artık rapor açmaya üşenir oldum. O değil, merada çoğu zaman fotoğraf da çekmiyorum artık.

Lakin hiç levrek raporu açmayan bir üye olarak, hele bir siftah yapayım dedim şimdi.

Geçtiğimiz hafta sonu, bir kardeşimin tarifi üzerine yeni bir levrek merası keşfetmek üzere düştük yollarak. Düştük derken, emir subayım Ramazan'la ben :D ...
    Tariften anladığım kadarıyla bir kumsala indik. Bura mıdır neredir emin olamasak da başladık atçek yapmaya. Kayalara doğru ilerleyen Ramazan 10 dk geçmeden 43 cm bir levreği kıyıladı. Başkaca bir balık alamayınca Cumhuriyet bayramında bu yakın avlağımızı bir daha yokladık. Bu sefer ben 48 cm.lik bir tane aldım. Meranın bizi her iki seferde de boş çevirmemesi yüksek bir moral ile dönmemizi sağladı.

[[​IMG]

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrikler Yavuz abi devamini dilerim. Istanbul ve levrek cok hosuma gidiyor :)

3. Goretex

Goretex Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Catana 2.70 mt 10/30 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Millenium 30, Okuma boxter bxf60
    En İyi Avı:
    Sazan 5,5 Kg, Sudak 53 cm, Akbalık 2,2 Kg
    Tebrikler abi.Her 2 seferde de boş dönmemeniz sevindirici.Bereketli avlarınızın devamını dilerim. Ayrıca son fotoğrafta paşa 'hadi bee yakalandık' der gibi bakmış :)

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Harika. Kaşıkla Levrek avına uzun zamandır rastlamamıştım.

5. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Tebrikler, darısı başımıza :)

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Levrek siftahı hayırlı olsun, inşallah nice levrekli raporlarınla da buluşuruz sevgili Yavuz. Bu daha başlangıç.

Konuyu tatlısu av bölümünde görünce ister istemez tatlısu levreği göreceğimi sandım ama yanılmışım. Gayet yakışıklı bir deniz levreği ve ardından çizgili hani yi (balık ismini yanlış biliyor olabilirim) görünce şaşırmadım desem yalan olur.

Neş'eniz, keyfiniz daim olsun kardeşlerim.:)

7. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    yavuz abi ramazan abi tebrik ederim. ramazan abiyi buralardada görebilmek sevindirici.

avlarınız ve muhabbetiniz daim olsun

8. Teşekkürler Roy. İstanbul güzel, levrek güzel, hayat güzel... :)

9. Teşekkürler Mehmet. Bir tane de kaçırdığım oldu. Sanırım zamanını iyi denk getirdik.

10. Kaşığın arka yüzeyini flourasan (uv) turuncu boya ile boyamıştım. Etkisi olduğunu sanıyorum.

11. Teşekkürler Zeki, İnşallah..

12. Eyvallah Nuri abim. Allah dualarını kabul etsin :D ..
    Diğer raporlarım burda olduğundan balıklama dalmışım :D Moderasyon farkederse değiştirir İnşallah.

Saatler ilerleyip levrek kestikten sonra lrf yapayım dedi. Bu arsız hanoslarla epey oynadım.

13. Teşekkürler Hakan. Ben nerede Ramazan orada.. Dedim ya, emir subayım o benim. Şaka bir yana spin avcılığının her türlüsünü Ramazan'dan (belki eccük de Gürol'dan) öğrenmişimdir.

14. ayetarantula

ayetarantula BİROL TANGUT

Favori Kamış:
    DAM
    En İyi Avı:
    ALABALIK 2,5 kilo
    Tebrikler Yavuz ağabey
    Alabalıkcılar bu mevsimde levreğe sarıyor demek ki :)
    Benimde bu mevsimde hedef balığım levrek... senin gibi hiç levrek raporu olmayan biri olarak pek çok kez meraları yokladım ancak hep elim boş döndüm. İnşallah bir yerlerde denk geleceğiz ama bakalım ne zaman...

15. yunusemreklk

yunusemreklk yunus emre

Favori Kamış:
    Procatch Carbospin
    Favori Makine:
    Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    3kg Bıyıklı- 4 KG TURNA 10+kg-Aynalıı
    tebrikler. ben de şaşırdım raporu görünce. yanlışlıkla tatlısuya gitmiş :). boş dönmemeniz güzel. ben karadenizde avlanıyorum %90 boş dönüyorum. çok amatörüz herhalde :)

16. yhy

yhy Yahya

Tebrikler Yavuz kardeşim, güzel avlar olmuş,devamı rastgelsin..

17. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Tebrikler Yavuz,levrekse, levrekte tutarız raporu olmuş bu:)

18. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Tebrikler Yavuz kardeşim. Levrek siftahını yapmışsın.Darısı başımıza diyelim. Kaşık ile yakalanmış olması da ayrı bir farkındalık olmuş bana göre. Daha keyifli avlarınız olsun.

19. Göl yahut dere kenarında kendimi daha mutlu hissediyorum. Fakat sezon bitti. E mecburen denizde bize göre ne var diye bakıyoruz dimi. Rasgele kardeşim.

20. Geçen yıl levrek için belki 1000 km yapmışızdır. Fakat ya havasını kaçırdık, ya suyunu. Bu yıl denk getirdik şükür. Sabır kardeşim. :)