ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZDE OLSUN ÖNCELİKLE.... BAKIRKÖY SAHİLE GİTMEKTEN BIKTIM BALIKTA ÇIKMIYOR MAALESEF RÖNE PARKI TAVSİYE ETTİLER RÖNE PARKA ŞİRİNEVLERDEN METRO METROBÜS OTOBÜS NASIL GİDİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Rönepark yeşilköy merkeze yakın. Direk o tarafa giden araç yok bildiğim kadarıyla. Yeşilköye giden bir otobüse binin , sorarak en yakın yerde inin. Bu arada şunuda belirteyim. Yeşilköyü tavsiye etmişler ama kıyıdan parmak kadar kraçadan başka birşey gelmiyor !
Yesilyurt. Verimsiz ve kayalik bir alan. O sokakta baldizim oturuyor. Kisin lüfere atan çok olur kovalar hep bostur. çok takim yer. sahilyolundan minibus geçer yesilköye. Yesilyurt taksi duraginda inip soldaki caddeye dalin. Madem bakirköy sahilde avlaniyorsunuz az sola vurun çakar civari daha verimlidir.
yada önce bakırköy ordanda trenle yeşilköye gidin..ama benim tavsiyem metrobüse binin avcılar sahile gidin.rastgelsin
şirinevlerden iki vesait her tarafa gidersin neden röna park? galata fındıklı ...bir sürü daha verimli yerler .var...
abiler neden röne park diğer yerler uzak gibime geliyor bi de yabancı olduğum için yer bilmediğimden maalesef avcılar sahil demişsiniz.. metrobüsle avcılar durağında mı iniyorum yürüme yolu çok mu peki
metrobüsle avcılarda son durakta inip sahile inmen nerden baksan 20 dk oda son sürat yürürsen.elinde takımlarla 30dk yürürsün normal yürürsen.ama çok çok hızlı yürürsen takımların ağırlığıyla birlikte 5 dk kar edebilirsin.
Kendine eziyet edersin. Taksiye atla en fazla 5-6 tl yazar eğer yürüceksen son durağa gelmeden 1 yada 2 durak öncesi inip biraz geride ki sahile yani Denizköşkler sahiline çıkabilirsin, indiğin yer ile sahil arası kısalmış olur. Mapta gösterdiğim yer son duraktan Ambarlı sahiline gidiş, Metrobüsten indiğinde köprüden karşıya geçiyorsun. https://maps.google.com/maps?saddr=...dCDu2AQ&t=k&mra=dme&mrsp=3&sz=19&via=1,2&z=16 Haritada 2,2 km uzaklık 9 dakika zaman gösteriyor ama aldanma or walk yazan yere tıkladım yürüyüş hesabı çıkardı sanırım. 2,1 km, 24 dk