Tarih: 20.03.2010 Cumartesi Takım: Organze yeşil çapari 11/0,12mm/0,24mm/80gr Cumartesi günü hava mükemmeldi, sabah 07:00'de gruptan Ferit Yücetürk ve ben her zamanki yerimizdeydik. 2 saatlik keyifli bir av sonucunda hedefe ulaştık.Balık oldukça açıkta ve derindeydi, çok iyi atışlar yaptığımızda çaparilerimiz hep dolu geldi. Fotoğraflar:
Kovanın Hakkını verdi... Süper bir havada harika denilebilecek bir hava ve mekanda, daha fazlasını yapabilirdik ancak sabah kahvaltısına balıkları yetiştirmek istedik.
çok keyifli geçmiş, balıklar için afiyet olsun balığı tutması kadar kovada yüzdürmeside keyiflidir, kaybolan şeffaf bir kovam vardı tuttuğum balıkları dışardan izlerken büyük keyif verirdi bana
Abi avın mükemmel , kovayı internetten mi aldın sanırım "Hayır". Ve ne kadara aldın ? Eğerki netten aldıysan siteyi söyleyebilirmisin ? BU arada av şahane.Bunlar bahane
Güzel av olmuş. Balıklar şahane görünüyor. Afiyet olsun. Bu hafta teknemiz denizde inşallah bizde balık operasyonuna başlıyoruz. Emre kardeşim bu kovalar karaköyde ve sirkecide bütün balıkçılarda var. İnternetteki fiyatları bence pahalı. Eğer imkanın varsa buradan alıp gönderebilecek birileri balık malzemeleri satan dükkanlardan al derim. Örneğin : http://www.spotbalik.com.tr/DAM-CANLI-YEM-KOVASI-M-8325015,PR-7872.html bu kutu genelde internetteki sitelerde 55-65 arasında satılırken karaköyde bir dükkandan pazarlıkla aynı marka olmasada aynı kovayı maksium 25-30 TL civarında alabilirsin. 12 litrelikler ise yerine göre 12-15 TL arasında değişiyor..
İnci tanesi gibi çapariye dizilmiş istavritleri bu şekilde görmeyeli uzun zaman olmuştu.Ellerine sağlık..
yasak olan mahalde balık avlamak da güzel oluyor sanırım. o mahalde avlanmak için torpilmi yaptıralım yani. kadir abimizimi arayalım
35 tl bir kova icin cok para,siradan 3-6 tl bir kova ve sogan cuvali ayni isi gorur emre kardes cook cimriyimdir..
Tebrikler güzel bir av geçirmişsiniz. Kova muhabbetini görünce içim yandı Aynı kovanın dış tarafını tekneden su alırken ipin kopması sonucu suda bırakma sureti ile kaybettim Hemde alalı daha 2 gün olmuştu. Bende üsküdar cengiz balıkçılıktan 30TL ye almıştım. Ama 1 sene kadar oldu.