siroz avı

Konu, 'Videolar' kısmında avecinsaat tarafından paylaşıldı.

1. avecinsaat

avecinsaat cafer

Favori Kamış:
    Sadece iki olta(şimdilik)
    En İyi Avı:
    1.5 kg kadr sazan
    http://youtube.com/watch?v=VQFb0LtNgnU
    arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gittiğim balıkta çekmiştim bugörüntüleri ancak şimdi paylaşabiliyorum,burası antalya beşkonak karpuz çay,yazın burada rafting yapıyoruz kışında balığa geliyoruz.Balık tutmak ciddi maharet istiyor ama alışınca çok rahat yakalanıyolar.Balık için yaklaşık 7m. ile 8m. arasında göl kamışı kullanıyoruz,kamış boyu kadar misinanın ucuna, iki tane iğne bağlıyoruz 7-8 gr. kıstırma kurşun ve derinlik kadar mesafeyede şamandırayı bağlıyoruz zayıf akıntılı yere oltayı atarak kamışı gergin tutuyoruz vuruş aldığımızda kamışı kaldırıyoruz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 9 Şubat 2008
  2. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Cafer bey galina fotoğraf eklemede sorun oldu.Göremiyoruz balığı.

3. balikci

balikci

Cafer abi, video linki eksik kopyalamışsın, tamamını kopyalarsan gerisini ben halledebilirim.

Selamlar.

4. avecinsaat

avecinsaat cafer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    1.5 kg kadr sazan
    Muratcım ben sürekli int'e giremiyorumbundan dolayı yazını şimdi gördüm bunun için kusura bakma fazla bilmiyorum bu konuları birde ingilizceolunca hiç anlamıyorum. Şİmdi yeniden denemeye çalışacağım.

5. loflaz

loflaz

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sudak ,52cm ,1.450 kg
    Siroz değil...

Haddimi aşarak çok yaygın hale gelmiş olan bir yanlış telaffuzu düzeltmek istiyorum.Bahsettiğiniz "Siroz" bir mide hastalığı adıdır.Tuttuğunuz balığın ismi ise resmi kaynaklara göre "Şiraz" dır.Bu böyle biline, saygılar...

6. avecinsaat

avecinsaat cafer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    1.5 kg kadr sazan
    Teşekkürler arkadaşım ,bende ilk deffa tutuyorum bu balığı bölge insanlarından herkese sordum balığın adını ;siroz dediler,abdal balığı dediler,sazanın başka bi çeşidi olduğunu söylediler kısacası herkes başka bir isim söyledi. Aydınlattığın için çok teşekkürler.Video kaydınıda tekrar göndermeğe çalışıyorum bu arada.
    http://youtube.com/watch?v=VQFb0LtNgnU