birkac sırtıkarada benden Açıklama : sevgili dostlar yaptıgım avlar kişi sayısı olarak avlanma limitleri sınırındaydı ama ben foruma konu acarken sadece benim tek oldugum resimleri ekledim arkadaşlarımdan izin almadan resimlerini ekliyemezdim toplu cekilen resimde 8 kişiyiz ama iki arkadaşım resimlerinin yayınlanmasını istemiyor.olumsuzluk ve verdigim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
Abi elinize sağlık güzel olmuş ta, yeni alışkanlık mı bu sitede? İki satırda avın hikayesini yazsanız. Nerden tutuldu, neyle tutuldu, nasıl tutuldu, Ben burada hikaye göremeyince tutar şimdi yazarım, tek başına limiti aşmışsın hocam, el insaf, kırmışsın balığı , Gel pirincin taşını sen ayıkla şimdi
böyle rapor yayınlanacaksa hiç yayınlanmasın daha iyi. sırtıkara yazıp görsellerde aratınca çok daha fazlası çıkıyor zaten googleda...
suat bey, eğer tek başınıza avlandıysanız tebliğ dışı bir av yapmışsınız avınızla ilgili açıklama gelene kadar konuyu kilitliyorum.
Suat Bey' in yaptığı açıklama neticesinde konu tekrar açılmıştır. Yaptığınız açıklama ve avınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bir dahaki sefere av resimlerini yayınlarken, sitemizdeki rapor formatına uygun olarak düzenlerseniz gerçekten çok memnun kalacağız.İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz. Örneğin şu anda hepimiz bu avı hangi ekipmanlarla, hangi hava koşullarında ve zaman aralığında gerçekleştirdiğinizi çok merak ediyoruz. Avın ayrıntılarını mesajınıza eklerseniz bu ayrıntılar fotoğraflara ayrı bir güzellik katacaktır. Sağlıcakla kalın.