dün akşam saatlerinde gelen haberle oltalarımı hazırlamış sizlerden de yardım istemiştim hatırlarsanız,babam,ben ve ahmet kaptanla balığa çıkmıştık sabah 6-7 gibi av yerine gidinceye kadar rapala denesem de bi sonuç alamamıştım yerimize vardığımızda ise demir atıp yanıçla dibe çalışmaya başladık,mercanlar izmaritler vsler geliyordu ama beni tatmin etmiyordu,neyseki lambukalar görünmeye başlamıştı,ama demir attığımız yerde hareket olmadan lambuka tutmak olanaksız görünüyordu,zaten hiç haz almadığım yem takıp dibe gönderme işini oracıkta bırakmıştım,hemen 2.40lık kamışımla at-çek atraksiyonlarına başlamıştım,denizin ortasında bile olsam atçek benim favori tekniğimdi ilk atışta bir lambuka almıştım bile hatta ikincide de almıştım ama lambuka yozuriye de kopararak kaçmıştı tek küçük sahtem de oydu halbuki,hemen onun yerine hafif şeffaf yeşil renkli bi slikon denedim ki belki yozuriden daha iyi sonuç vermişti.10 dakka içinde toplam 6 lambukayla günü bitirmiştim,lambukalar kaybolduktan sonra sırtıya çalıştık ahmet kaptan da toplam 6 lambuka almıştı simli silikonla dönüş yolunda.3er 3er tutmuştu havaya zıplayışları görülmeye değerdi.en kısa zamanda tekrar denemek ümidiyle,rasgele... ve ahmet kaptan...
Tmm av güzel keyifler güzel ama arkadaşlar Lütfen Lambukaları avlamayalım lambuka avına daha var hem daha zekli olucak şurda topu topu 1 ay sabredin kiloluk Lambukalarla boğuşalım...
yahu kırmızı renge yakın simli silikon var kumsalda atıyorum ürkmezin suyu derin oluyor insanların girmediği yerden atıyorum tık yok neden tutamıyorum anlamadım nerede hata var acaba dipte kurşun hemen üzerinde slikon başkada bişe yok oltada ama sonuç vermiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.