SIRTI VE TEKNEDEN YEMLİ AV İÇİN MAKİNE..

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında seikott tarafından paylaşıldı.

1. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Merhabalar arkadaşlar..
    Beni bazı arkadaşlar bilirier.esas olarak at-çek avına gönül vermiş ve bu ugurda çok emek vermiş bir amatörüm :)
    Ancak son zamanlarda tekne avına merak saldım , bununla ilgili olarak yaptığım yazılı orkinos avından sonra epey bir heveslendim :)
    Elbetteki at-çek sevdasını bırakamam.Ancak ara sırada olsa tekneden hem yemli hemde sırtı avı yapmak istiyorum.
    At-çek ekipmanlarım için epey bir para harcadım:) şimdi ihtiyacım olan orta boy bir makine (yemli ve sırtı için) ancak sürekli av yapamayacağımdan maliyeti en aza indirgemek istiyorum. Bazı arkadaşlar bütcemize göre (120 tl kadar) bana okuma avnger av 55b önerdiler , bütcemin farkındayım ama yinede bir süre beni idare edebilecek bir makina arıyorum. Çok ağır olmayan devir vs.. açısından tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri nelerdir? Cok kısa sürede almak istediğimden acil cevaplarınızı rica ediyorum. Birde bu makine için 25 lb ip misina anabeden kullanacağım 150 mt kadar.. üstünü yada altını doldurmam gerekirmi diğer sorumda budur..(yemlide en fazla 60-80 mt derinlik kadar açılıyorum)
    teşsekkürler

2. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Konuda yorum belirtecek kimse yokmu :) ?

3. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Mehmet bey, sırtı çekerken de elimdeki Penn Fierce 3000'lik makinayı kullanıyorum :) İki adet Orkinos Palazı aldım ki bu balık ciddi anlamda yordu beni :)

Diğer forum üyeleri elbette tavsiyede bulunacaktır ama bence elinizde büyük kafalı bir makina varsa çok da para harcanacak bir durum yok :)

4. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    İnan merhabalar,
    elimde at-çek için 30luk makinem var.Onu pek hırpalamak istemem ondan dolayı bir tane alayım diyorum. :)
    Saol