Merhabalar, Ben Denizli'den İsmail. Amatör olarak balık avcılığı ile ilgileniyorum. Son zamanlarda tatlı su avcılığından denize merak saldım. Sırtı ile başarılı avlarım oldu. Ama düzenlerimi ordan burdan alarak avlandım. Nasıl yapılır, hangi sırtı düzeni ile ne avlanır bilmiyorum. Aslında kendim bağlamasını başarabilsem çok mutlu olacağım, hemde ne yakalayacağımı bileceğim. Uzun zamandan beri bu sitede ve youtube'da "AKYA" ile ilgili avlanmaları seyrediyorum. Akya yakalayabilmem için neler yapmam gerekiyor, nasıl bir düzene sahip olmalıyım? Bana yardımcı olabilir misiniz? Selamlar, rastgele... İsmail Denizli, 1968
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=3735 Bu linki incelersen gerekli bilgileri bulabilirsin. Ben senin isteğini yaptım şimdide benim bir isteğim var. İmza ayarları ,Lütfen profilinden imza ayarlarını yaparmısın. İsim.Yaş, Yaşadığın şehir, ve Kan gurubu bizlerde olduğu gibi mesela. Hoşgeldin.
Hoşgeldiniz;tatlısudan denize geçip,hemen akya olmaz yavaş yavaş,ufaklardan başlamalısın.Selamlar,rastgelsin.
İsmail Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.