şişme bot almak istiyorum..

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında pasifik06 tarafından paylaşıldı.

1. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

herkese selamlar,günlerdir araştırıyorum kafaya taktım şişme bot almayı,yardımcı olurasanız sevinirim.senede iki yada üç defa güney ve ege sahillerine tatil amaçlı gitme imkanım oluyor.yani alacağım botu denizde ve yaz döneminde havanın sakin olduğu günlerde gezinti ve av amaçlı kullanacam.bottdan beklentilerim şöyle:eşim ve çocuğumu bindirebileceğim için güvenli olması önemli,zaten fazla açılmayı düşünmüyorum,arasırada oltalarımı alıp balık avlamak istiyorum,yaz döneminde güney yada egede kullanacam kısmet olursa.ben sea master ve orca arasınada kararsız kaldım,uzunluk olarakda 2.70 düşünüyorum,aslında quicksilver,da olabilir ama fiyatı biraz diğer iki seçeneğe göre yüksek.katlanabilir ahşap taban almammı gerekli,2.70 sizce uygunmu,hangi marka ve nerden almamı tavsiye edersiniz.botu aldıkdan sonrada ona uygun beni tatmin edecek bir motor alacam.fikirleriniz benim için önemli,cevaplarınızı merakla bekliyorum.teşekkürler.

2. 56562

56562 xxx xxxxx

Selamlar

Üç kişi binecekseniz 3 metrenin altını düşünmeyin. Motor konusunda bütçenize göre alabildiğiniz kadar yeni 9.9 Hp bir makine öneririm.

3. onur1872

onur1872

eşinizi ve çocuklarınızı da alacaksanız pek hızlı olmasın pek de yakmasın diyorsanız 5 ila 9.9 arası bir motor(ki çocuklarınıza ve eşinize taşıtamayacağınıza göre muhtemelen tek kişi taşıyacağınızdan 5 hp civarı bir motor önerilebilir) ve en az 3-4 kişi olacağınız nedeniyle 2.90-3.00 metre ve üzeri bot olabilir.fazla büyük olmasın denize götürmek idame ettirmek kaldırmak indirmek şişirmek derken sorun olacaktır.4 kişi 5 hp ile 8-9 deniz mili sürat yeterli olacaktır.