Şişme bot arıyorum

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında recep680 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. recep680

recep680 Recep

dayanıklı bir tatlu su botu almak istiyorum altı ızgaralımı yoksa şişmemi yardımcı olursanız sevinirim turna avı yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme: 26 Ocak 2011
  2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Recep bey.Aramıza hoş geldiniz.Sitemizde kalıcı olmanızı dileyerek nacizane cevap vereyim.

Tatlı su tecrübem olmasa da bot konusunda tecrübeli olduğumu söyleyebilirim.

Deniz için sorsaydınız %100 altı omurgalı alüm.veya tahta taban zodiak tipi bot önerirdim.Malum dalgalara karşı mukavemeti,hareket kabiliyeti açısından omurgalı ile ızgara taban karşılaştırılamaz bile.

Fakat baraj ve göllerde ızgara taban kullanan çokca arkadaşım var.Fakat bu botu denizde de motorlu olarak kullanabilmeniz için omurgalı bir bot almanızı tavsiye ederim.

3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Recep abi aramıza hoşgeldin.

Hem yüzme bilmiyorum diyorsun hemde 300-500TL lik botlarla açılmak istiyorsun.:( Şunu soracağım. Canın ciğerin evladın yüzme bilmese ve 300TL ye aldığı naylon botla gölde balık tutmaya gitse neler hissedersin?

Ancak başta sorduğun soruya göre gölde ızgara taban işini fazlasıyla görür.

http://www.remixon.com/index.php?option=content&pcontent=1&task=view&id=88&Itemid=111

Linkte en aşağıdaki rf serisi göl için kullanışlı ve pratik bir bottur. Uzun süreler kullandım. Tek dezavantajı ayakta duramazsın. Fiyatları 600-800 arasındadır. 2.50 liği işini görür. Bundan daha uygununu arama derim. Yanına can yeleğini de almayı unutma;)

4. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    sana katılıyorum sayın moderatörüm yüzme bilmeden nası olacak bu iş ? ALLAH muhafaza tuzlu desen az yüzme bilmekle şansın biraz var ama gel,gelelim tatlı suda cık içim ısınmadı bu işe nedersiniz?

5. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    sea star 3.20 ahşap katlanabilir taban aldım tatlısuda da denizde de kullandım tavsiye ederim. mutlaka can yeleği edinin.

ayrıca Alperen Beye katılıyorum.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.