dayanıklı bir tatlu su botu almak istiyorum altı ızgaralımı yoksa şişmemi yardımcı olursanız sevinirim turna avı yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
Recep bey.Aramıza hoş geldiniz.Sitemizde kalıcı olmanızı dileyerek nacizane cevap vereyim. Tatlı su tecrübem olmasa da bot konusunda tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Deniz için sorsaydınız %100 altı omurgalı alüm.veya tahta taban zodiak tipi bot önerirdim.Malum dalgalara karşı mukavemeti,hareket kabiliyeti açısından omurgalı ile ızgara taban karşılaştırılamaz bile. Fakat baraj ve göllerde ızgara taban kullanan çokca arkadaşım var.Fakat bu botu denizde de motorlu olarak kullanabilmeniz için omurgalı bir bot almanızı tavsiye ederim.
Recep abi aramıza hoşgeldin. Hem yüzme bilmiyorum diyorsun hemde 300-500TL lik botlarla açılmak istiyorsun. Şunu soracağım. Canın ciğerin evladın yüzme bilmese ve 300TL ye aldığı naylon botla gölde balık tutmaya gitse neler hissedersin? Ancak başta sorduğun soruya göre gölde ızgara taban işini fazlasıyla görür. http://www.remixon.com/index.php?option=content&pcontent=1&task=view&id=88&Itemid=111 Linkte en aşağıdaki rf serisi göl için kullanışlı ve pratik bir bottur. Uzun süreler kullandım. Tek dezavantajı ayakta duramazsın. Fiyatları 600-800 arasındadır. 2.50 liği işini görür. Bundan daha uygununu arama derim. Yanına can yeleğini de almayı unutma
sana katılıyorum sayın moderatörüm yüzme bilmeden nası olacak bu iş ? ALLAH muhafaza tuzlu desen az yüzme bilmekle şansın biraz var ama gel,gelelim tatlı suda cık içim ısınmadı bu işe nedersiniz?
sea star 3.20 ahşap katlanabilir taban aldım tatlısuda da denizde de kullandım tavsiye ederim. mutlaka can yeleği edinin. ayrıca Alperen Beye katılıyorum.