Herkese Selamlar, 3,40 seamaster botum var. Su geçirmeyen koltuk altı çanta ve ön çantası almak istiyorum. Ancak internetten araştırdım ve bulamadım. Nereden alabilirim, fiyatları nelerdir, kullanışlı mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.....
Yabancı bir internet sitesinden resmini renkli olarak çıkarttım.Cama tutup arkasındaki görüntü üzerinden ihtiyacım olan ölçüleri (cm bilgilerini) yazdım.Aynısını Bursa da hem ön pruva çantası hemde oturak altı çantasını diktirdim.Bana 150 TL ye mal oldu.
Bakalım bunun satışı yoksa sanırım bende diktirmek durumund kalabilirim. Tabi hazırı çok daha makbul olur su geçirmeyen kumaş, fermuar vs.. biraz sıkıntı olabilir seçim konusunda .....
Çantacı sana yardımcı olacaktır.Adamlar her şeyi biliyorlar.Hanig kumaş su geçirmez,fermuar yeri vs. Asıl hazırı sana uymayabilir. Bana sorarsan çok da kaliteli bir şeye gerek yok.Botun oturak altına yapılacak olan çanta tamamen su geçirmez kumaşlardan olmasına gerek yok.Zaten o bölüme çok fazla su sıçramıyor.TAbi bu maddi durumla alakalı.En kalitelisinden çantayı yaptırsan ikisi birden en fazla 200 TL ye mal olur.Aklıma gelmişken bu çanta fiyatına oturak üstüne yapılan oturma minderi de dahil. Çanta örneği istersen sana gönderirim.
Paylaşım için çok teşekkür ederim....iki çanta takılı olunca botun içi biraz daralırmış gibi geldi bana siz nasıl kullanıyorsunuz?