ben sapanca gölünde avlanmak için bir şişme bot almak istiyorum. bu şekilde bot ile avlanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak istiyorum. 2-3 kişi en fazla şekilde avlanıcam. tavsiye ettiğiniz UCUZ bot varsa söylerseniz memnun olurum.
voyager 500 bot dostum ben 2 ay önce aldım voyager 500 bot 147 ytl gayet güzel tavsiye ederim özellikle gölde süper iş yapar yanlız kürekleri biraz adi sende yenisini alısın tek kusuru kürek www.atlasoutdoor.com haydi rasgele ben denizde kullanıyorum çok memnunum bundan daha ucuzunu ve bu boyutlarda başka bulamazsın şimdiden hayırlı olsun
bende bir tane var satıyorum pahalı gelmezse gitti gidiyor ve sahibinden com da ilanıma ve özelliklerine bakabilirsin ggidiyor ürün kodu 11267043 sahibinden com ürün kodu 9673246-9675870-9675087
ben voyager 500 ü inceledim çok güzel fiyatıda çok uygun. bu düşük fiyatı beni endişelendirdi aslında. ben sudayken buna kanca saplanırsa nolcak ??? sizin başınıza böyle birşey geldimi acaba?
http://urun.gittigidiyor.com/INTEX-EXCURSION-4-Kisilik-Bot_W0QQidZZ10757092 gittigidiyorda bide bu bot u buldum bu daha uzun, daha ağır taşıyor, bide biraz daha pahalı. bundan kullanan varmı aranızda ?? (INTEX EXCURSION 4 Kişilik Bot)