Şişme botumun omurgasını nasıl tamir edebilirim?

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında bariskunch tarafından paylaşıldı.

1. bariskunch

bariskunch BARIŞ ŞAHİN

Merhaba arkadaşlar.4 metrelik ahşap tabanlı şişme botumun alt kısmındaki ince uzun bölüm(sanırım omurga diyorlar)dikiş yerlerinden hava kaçırıyor.İlk aldığım günden beri sönük bir şekilde kullanıyorum.Botu İnternetten satın almıştım ve geri göndermeye üşendim.Bir gün tamir ederim diye beklettim.Artık tamir etmem gerekiyor.Bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlar mesaj yazarlarsa sevinirim.Elazığda tatlı sularda kullanıyorum botu,ve buralarda bot tamiri yapan yer yok.Nerede yaptırabilirim,ya da kendim nasıl tamir edebilirim?Cevap yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

2. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    hava kaçırması nasıl yırtık mı delikmi abim bunlar önemli içten dışa tamir edebilirsin hava kaçıran yeri ufak bir delik aç iç taraftan yamayı yapıştır aynı yamayı dış taraftan da yapıştır sorunun çözülür yok botun havasını indirmiyorum dersende bu nalburlarda pence kenarlarını dolduran köpükler var onu da hız bir şekilde sık bulundugun yeri doldur fon köpügüyle ama bu zahmetli bir iş olur ayrıca botun aero dinamigini bozar haberin olsun

3. bariskunch

bariskunch BARIŞ ŞAHİN

Sanırım fabrikasyon hatası.Dikiş yerlerinde bir bölüm (yaklaşık 30 cmlik bir kısım.)her yerinden hava kaciriyor.dikiş atmışlar atmasina ama yapistirici tutmamis sanirim.Acaba omurgayi olusturan iki uzun parcayi tam ayirip yapistirip tekrar mi dikmeye calissam?

4. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    iki uzun parçayı çıkardıgın takdirde tekrar hava izolesi yapman pekde kolay olmayabilir abim ayrıca botun tam orta kırmı oldugu için sanırım yükünde bindigi nokta olması diger bir sorun bence onun üzerine boydan kaplama yap hava kaçırma olursa ikinci üniteye dolar tabi arkadaşlarımızında fikirleri olabilir acele etmemek gerek kolay gelsin

5. bariskunch

bariskunch BARIŞ ŞAHİN

Cok tesekkurler.bir caresine bakacaz artik.olmazsa dediginiz gibi köpükle doldururum icini. Aslinda en temizi fiber tekne.hava derdi yok yama yok...bakalim bu yaz da idare edelim seneye 4 m fiber aliriz.