Şişme botun tabanı tamamen yırtıldı tamir için ne yapmam gerek?

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında mgandas21 tarafından paylaşıldı.

1. mgandas21

mgandas21 burak

Botumun boyutu 2.5 metre tabanı tamamen yırtıldı.Botumun yırtılan kısmını yapıştırmak yerine ahşap kullanmak istiyorum.Peki ahşabı bota nasıl bir yapıştırıcı veya bir yötem izleyerek monte etmem lazım.Yardımlarınızı bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşşekkürler.

2. carp

carp Mehmet

* Burak öncelikle hoş geldin. Seni biraz daha tanımak isteriz. Sonra cevaplar gelecektir.
    * Botunun marka / modeli nedir?
    * Yırtılma olayı nasıl oldu?

Son düzenleme: 4 Temmuz 2010
  3. mgandas21

mgandas21 burak

Sağolun.Botun yırtılması tabandaki balonda ufak bir yırtılma vardı yükbinince tamamen yapıştırılan noktadan ayrıldı.

4. Wel-Kiej

Wel-Kiej Ozan Kalınağaç

Favori Kamış:
    Remixon Nero 300
    Favori Makine:
    Remixon Weekeend 50R
    En İyi Avı:
    Rüyamdaki o kocaman turnalar:)(Halbuki tatlı suda hiç avlanmadım)
    Peki botun markası ve modeli nedir?Ayrıca botunuz şu 30-40 liralık botlardansa bence hiç taban filan yapmayın.Fakat bide o boyda çok daha kaliteli 300-400 liralık botlar var eğer botunuz bunlardansa bence çok zorda olsa su kontraplağında vernikleyerek belki yapabilirsiniz.Saygılar...

5. mgandas21

mgandas21 burak

Marka model öyle bilindik marka değil tanıdığımız getirmişti kumaşı oldukça kalın bana güven veriyor dandik bir kumaşa benzemiyor.

6. mgandas21

mgandas21 burak

Tabanda balon yüzey yok direk tahta ile çok sağlam nasıl bir yöntem izleyerek yapıştırabilirim.