Değerli Üyeler Kabak tadı veren yeni teknemin denize indirilme meselesi halende halledilmediğinden,mutad hale getirmek amacında olduğum pazartesi resimli mesajlarıma 2008'in muhtelif avlarından görüntülerle devam etmek istiyorum. Resimler muhtelif balıklara aittir.Dolayısıyla av yöntemleri,taktikleri konusunda bir av raporu şeklinde değildir.Amac sadece Sivrice bereketinden görüntüleri huzurlarınıza sunmak ve pazartesi sendromunuzu hafifletmeye yöneliktir. Sevgiyle kalınız Devamı Haftaya
Çok güzel avlar bunlar üstadım.İnşallah teknenize bir an önce kavuşursunuz ve yeni raporlarla bizi heyecanlandırırsınız.
offf offffff daha çok sendroma girdim.... 1 aydır balığa gidemiyoruz. hadi gittik diyelim bunlardan 1 tane yakalasak ya o da yok. öyle kös kös gidip geliyoruz işte sonra da of çekiyoruz böyle neyse daha önümüz de çok yol var......
Sevgili Barış,sözlerin beni cok sevindirip ayrıca motivede etmiştir. Bende sana uzun bir ömür sıhhat ve işlerinde başarılar diliyorum. Sevgiyle kal.
Sevgili Mehmet,yapma ben pazartesileri iyi gelir sanıp yolladıydım. İcinizdeki iri balık yakalama hevesinizi ve ümidinizi ayakta tutar sanmaktayım.Pazartesileri devam etmeye calışacağım. Sevgiyle kal
VEDAT baba elinize emeğinize sağlık çok güzel bir mozaik sergi olmuş size imrenmemek elimde değil daha nice bol bereketli avlar dileğiyle
Elimdeki resimlerimi düzenleytip sizlere sunmak niyetindeyim.Onlara yenilerinide ekeleyebileceğimi sanıyorum.Fiili avım Ağustos ortalarında başlayacak insallah. Sevgiyle kal sevgili Orhan
Vedat Ağabey,ellerinize sağlık Lakin yukardan aşağıya 1.,2. ve 4. resimdeki balıkların türleri nelerdir? İlk defa görüyorum bunları.
Sevgili Kardeşim Sedat İstersen şöyle yapalım. Bakaılım arkadaşlarımız bilebileceklermi. 1,2 ve 4 No'lu resimlerdeki balıkların türleri nelerdir. Sevgiler
Sevgili Bora kısmen doğru Zaten başkaları hic yorumda bulunamamış bende acıklıyorum 1.Lagos değil orfozdur(6,5 kg) 2.Kırlangıctır ama ucan kırlangıc. Diğerleri doğrudur. Sevgiyle kal
baba sende daha neler var alaşkına çeyiz sandıhından çıkarır gibi üç beş üç beş çıkarıyon ne güzellermiş öyle imrendim eline sağlık