Herkese Merhaba, Onumuzdeki haftasonu Çanakkale tarafına doğru bir yolculuk planlamaktayım. O bölge hakkında pek bilgiye sahip değilim. Öğrenmek istediğim Sivrice Ayvacık'a bağlı bir köy müdür? Ve İstanbul'dan nasıl gidilir? Saygılarımla
http://www.assosokanmotel.com/index3.html .salı günü tatil maksatlı 10 günlüğüne sivricede gidicem.umarım ekteki harita işinizi görür
Sevgili Hakan Sivrice bir mahaldir,bölgedir.Canakkalenin nadir bakir kalmış yerelerinden birisidir.Canakkaleye bağlı Assos'un takriben 13 km kuzeyinde yer almaktadır. Sevgili Orhan Kücükbicmen ve nacizane benim tarafımdan balıkcılık dünyasına lanse edilmiştir. Bugün zannederim onbinlerce kişi tarafından bilinmektedir.Ziyaretleremize her sene yüzü aşkın kardeşimiz gelemektedir. Biz onları balığa cıkarırız.İllaki tuttururuz.Yeterki gelmeğe değer bulun. Hepinizi bekleriz,bağrımızada basarız. Sevgiyle kal
Sevgili Vedat Bey, Cevabınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda sizleri ziyaret edip, tanışma fırsatı bulmayı umuyorum... Saygılarımla...
Sivriceyle ilgili tekrar yardima ihtiyacin var. Eger bir aksaklik olmazsa, carsamba gunu canakkalede sehitlikleri ziyaret edip, oradan da asos ve sivriceye gecmek istiyorum. Amacim bolgeyi tanimak, mumkunse gunubirlik baliga cikmak ve gayrimenkul arastirmasi yapmak. Konuyla ilgili yardimlarinizi bekliyorum. Saygilarimla