Sivricede emirile capari avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sivriceli tarafından paylaşıldı.

1. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Sevgili arkadaşlar, emir bey assosa tatile gelmişti, sivriceye gelip vedat abayoğluyla görüşüp dönecekti,burada benimlede tanışmış oldu biraz sohbetten sonra, konu balığa geldi vedat abi yarın bizide götürürmüsün çapariye dedi bende memnuniyetle dedim,saat kaçta çıkacaksın dediler çünkü emir assostan gelecek, bende saat 05,30 dalimandan ayrılırız diye sözleşip kalktık.
    Ertesi gün hazırlığımızı tamamlayıp kararlaştığımız saatte limdan ayrıldık, yavaş yavaş avlak yerine giderken, yunuslar bize eşlik ediyordu yanımızda,önümüzde,ve önümüzdeki yunusu fotoğraf makinamla sudan çığarken havada yakaladım, onuda sizlerle paylaşmak istedim.
    Ve nihayet midilliye yaklaştık saat 06 da avlak yerimize varmıştık, balık bulucumu açtım biraz gezdikten sonra başladı bağırmaya balığı bulmuştu, bizede çapariyi sunmak düşüyordu öylede yaptım bir iki çapariyi oynattıktan sonra doldu başladım çekmeye, budane ellilik çaparimin hepsi dolu iğne iğneye emir bey fotoğraf çekmeğe yetiştiremiyor, hava çok güzel denizin içinden öyle güzel geliyorlarki 20,25 mt,den ip gibi sıra sıra geliyorlar, bunları temizleyip birdaha bidaha kovamız dolmuştu, vedat abide bize dümen tutuyordu kayığın ,hatta ikinci kovamızada biraz attık ve bunlar bize yeterliydi,uskumruyla kolyos karışık limana döndüğümüzde saat 07,30 zu gösteriyordu, bugünkü avımızı da böylece bitirmiş olduk balıklarımızı akşama pişmesi için sivriceye gelenler bilir bizim sivricenin meşhur nostalji balık lokantası var muammer abinin yeri oraya bıraktık akşama görüşmek üzere ayrıldık. Bu avımızı sizlerle paylaşmak istedim sevgilerimle

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Ağustos 2008
  2. simendifer

simendifer Sennur

Ramazan bey, linklerde problem var o nedenle fotoğraflar çıkmamış. Aşağıdaki linkten nasıl fotoğraf ekleyeceğinize dair yardım alabilirsiniz. Kopyalamanız gereken link, explorer adres çubuğundaki link değildir. Aşağıda ayrıntıları yazıyor.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910

3. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Arkadaşlar yardım edin linklerde sorunmu var? bendemi sorun resimleri açamıyorum.

4. reef1905

reef1905 Akın

Favori Kamış:
    SHIMANO ALIVIO CX TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FA + E
    Selamlar ;

Ramazan ağabey elimden geldiğince ben yardımcı olmaya çalışayım size.Güzel av olmuş tebrik ederim ayrıca.

Saygılarımla.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Ağustos 2008
  5. sfenksant

sfenksant

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    PALAMUT 2kg
    tebrikler güzel av artık sizin mahalle balık yer:)

6. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Güzel bir av güzel balıklar Tebrik Ederim....

Nice avlara Sağlıcakla Kalın...

7. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    Fotoğrafları yuklenmış fakat ımg kodlarını yanlış yazmıssınız
    [​IMG] Bu şekılde yada <a href''lınk'' bu şekılde yada ımg kodlarını kucuk yazıpta yapabılırsınız zaten ımageshacktan yukledıgınızde altta 4 yukarıda 5 aşağıda olmak uzre 9 tane lınk çıkıyor yukarıdakıler resmın kucultulmus halını sunuyor aşağıdakıler resmın normal boyutunu tercih size kalmış seçmesı bu arada ıyı balık avı olmuş tebrıkler

Son düzenleme: 2 Ağustos 2008
  8. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Akın KARAHAN 1976 İstanbul

================================================================================
    Konu Avciperdeci tarafından (Bugün Saat 21:12 ) değiştirilmiştir..

Teşekkür ederim akın eline emeğine sağlık

9. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Teşekkürler rıza mahalleyi değil sivrice doyar.

10. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Teşekkürler fatih,sevgiyle kal.

11. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Teşekkür ederim çağatay sağlıcakla kal.

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ramazan abi 50 li çapari kullanımı zor olmuyormu ? Ben birde 100 lü çapari duymuştum, tamamen ustalık işi olmalı bunu kullanmak, ben 15 li çapariyi karıştırıyorum.:D

13. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Sevgili moderatörüm,50 li çapariyi kullanmak, 15 liyi kullanmaktan çok daha kolay, büyük bobin makaraları var bunlar dokumacı tezgahlarında çok çıkıyor,boşalınca atıyorlar veya cuzi fiatla satıyorlar birde bobinajcılarda oluyor buralardan temin ediliyor, teknenin iki yanına takıyoruz. Çaparinin her iki tarafınada en büyük fırdöndülü kılipsi bağlayıp 2 adet kurşun kurşunun biri hazırda bekliyor,çapariyi atıp balıkları tekneye çekince, ana misinadan kilipsi çıkarıp hazırdaki kurşunu kılipse takıp, makaranın üzerinden aktarma yaparak, balıklarımızı ayıklayıp en son balığa ve kurşuna gelince, yine kılipsi ana beden misinaya takarak çaparimizi denize indiriyoruz ,bu şekilde 100 lük, 120 lik çapari bizlerde yapıyoruz ama balık bolluğunda forumdaki arkadaşların bilgilerine saygılarımla.

14. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Namık kardeşim, o kılıç hikayesi ağla tutuldu, kılıç ağlarıyla, fotoğraftaki kişi muammer abi aldı onu, o nostalji lokantada misafirlerine ikram etmeye, ben bizim balıkları burada pişirip yediğimiz için, o lokantanın resmini koydum.

İkinmci sorunuz, balık kıt veya balık yok diye söz etmedim sadece ben aktarmalı çoklu çapariyi tarif ettim nasıl kullanıldığını, şimdi balık bulucular balığı buluyor denizde, 2,5 mt tekneye bile balık bulucu koyuyorlar ki benim teknem profosyonel balıkcı teknesi, ama ben emekli bunu amatör olarak yapıyorum vaktimizi dolduruyoruz, iki kova balığı 11 kg üç arkadaş turout babada var yanımda onun fotoğrafını yüklememişim başka surunuz varsa sorabilirsin sağlıcakla kal.

15. Sivriceli

Sivriceli Ramazan Şayan

Gelirsen sivriceye görürsün yeğenim

16. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    tebrikler av süper geçmiş belli
    paylaşım için teşekkürler.
    sevgiyle kalın

17. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Kurtuluş
    50 li çapari 100 lü çapari ile becerebilirsmisin avlanmayı _?

18. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    N@mık abi beraber bir gizli operasyon düzenleyelim sivriceye tüm ekipmanlarla :D sen anladın onu :D

Son düzenleme: 3 Ağustos 2008
  19. hunter33

hunter33 mustafa

Favori Kamış:
    olta kamış-nadıren zıpgın
    En İyi Avı:
    palamut-lüfer-eşkına 3,250.kg.istanbul,dan balık organızasyonları ıcın haberleselım
    tebrikler ramazan abi,
    o tuttuğun balıkları bende orada yani sivricede sevgili orhan abim ile tutma şerefine nail oldum.
    bu vesile ile orhan abi,yede selamlarımı iletin lütfen.
    rast gele.

20. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel av