Sıweıda Golıath 4.20

Konu, 'Kamışlar' kısmında cesiniay tarafından paylaşıldı.

1. cesiniay

cesiniay Cengiz

Favori Kamış:
    Sıweıda golıhat 4.20
    Favori Makine:
    Okuma DT60
    En İyi Avı:
    Lüfer,Kefal,İstarvit
    Merhaba arkadaşlar.
    Kapalı hali 110 cm.açık 4.20 alan IM9 karbon malzemeden üretilmiş son derece hafif ancak menşei çin olan bir kamış satın aldım.fiyatıda 110 lira.Lineaffe ve sıweida arasında gittim geldim,hatta alır almaz geri götürüp değiştirmek istedim ancak lineaffe yı elime alınca tekrar değiştirmekten vaz geçtim.sebebi bu aldığım kamış lineaffe nın IM7 kamışına oranla ciddi manada hafif kaldı.ürünün üzerinde 10 kg.çeker olduğu yazıyor .başka hiç bir kamışta böyle kg. belirten bir özellik yok.Ayrıca çok güvendiğim malzemecim Öztürk Balık bana bu ürünün piyasaya yeni girdiğini ve bire bir değişim garantisi verdiğini söyledi.Esnaf komşumdur beni yanıtlmaz .ama sonuçta çin ya biraz soru işaretim var hala.üstelik lineaffe kamışlar aaldığıma göre 20 30 lira daha ucuzdu.üzerine birde Okumanın DT-60 makinesini aldım .bu kamışı benden başka kullanan yada gören ,kullananı duyan varmıdır. sizce nasıl takımdır.biliyorum Almadan önce sorsaydın ya diye sorduğunuzu duyar gibiyim .ama balıkçımada güveniyorum.yinede kullanaların yorumlarını merak ediyorum

Son düzenleme: 25 Ağustos 2011
  2. UmutAltan

UmutAltan Umut Altan

Abicim öncelikle merhaba.Bende geçen gün dükkanda kamış bakarken dükkan sahibi bana bu kamışı önerdi.Elime aldım inanılmaz hafifti.Şimdi googledan aratayım dedim bi senin başlığını gördüm.Dükkan sahibide bu kamıştan kullanıyormuş çok övdü fakat ben internette araştırmadan almak istemedim.

3. furunotr

furunotr Haluk

Kamışı kim ithal ediyor; linki var mı acaba???

4. gureller av ve balık

gureller av ve balık yasar

Favori Kamış:
    golıath 10 kıloss
    Favori Makine:
    effe fısh zenıth 7000
    En İyi Avı:
    6 kılo turna
    sıwedıa

oncelıkle merhaba.Bende sıweıda nın golıath kamısını kullanıyorum 4.20 mt olanı gercekten ınanılmaz bır kamıs ve hıc suphenız olmasın kamıs tam olarak 12 kg ye kadara SU ICINDE balık vs herseyı cekıyo fakat bu kamısı ıcın ben ozellıkle ZENITH marka bı makına kullanıyorum kamıstan tam anlamıyla yaralanmak ıstersen kesınlık bu makınayı kullanmalı kamısı aldıgın malzemacı bılebılır bu makınayı we fıyat olarak cak pahalı bı makına deıl ve yanı en azınadan bı bak bu makınaya zenıth 7o lık makına dıye sorabılırsın malzemecıne emınım bılebılır sana bu fırmanın ınternet sıtesını yolluyorum fakay bu sıte 2008 den berı guncellenmıyo yanı bu malzemeler cok esko modeller fakat halen cok kalıtelı bu malzeler arasından sana aynı fırmanın rangers adlı kamısını tavsıye ederım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Kasım 2011