Yaptığım tüm araştırmalara rağmen bu marka hakkında hiç bir yoruma ulaşamadım, eğer kullanan üyelerimiz varsa hangi ürünü kullandıklarını ve performanslarını yazarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...
Aldığım ilk surf kamışım bu markaydı, aslında bu marka olduğunu bile çok sonra öğrenmiştim, o zaman internetten baya bi araştırıp başka satan biri var mı diye zar zor bulmuştum, standart bir markadır, çok çok iyi ürünü yok diye tahmin ediyorum. Performans olarak dediğim gibi ortalama bi ürün, yani markanın öne çıkan hiç bi özelliği yoktu benim kullandığım kamışta.
kardeşim ne shimano ne de daiwa gibi çok üst kalite bir makina yada kamış değil ama orta kalitede bir ürün ben zaten av bayiliği yapıyorum gayet de memnunum tavsiye ederim.....
Sweida markasının mepps aglia long çakması döner kaşıklarını kullanıyordum. Çakma olmasından mıdır nedir çok iyi iş yapıyordu kullandığım kaşıklar
Bilgiler için teşekkür ederim. Alternatif olarak değerlendirilebilecek bir marka demek ki. İşyerimin verdiği hediye çeklerinin geçtiği mağazada sadece bu marka ürünler olduğundan bir danışmak istedim, gözüme hoş gelen bir modeli olursa alabilirim artık...