(bu demlik az kahrımızı çekmedi valla yeri geldi çay demledik yeri geldi dert demledik) Geçen sezondan birkaç kare arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim bu sazancılığın en güzel yanı zaten paylaşmak ve paylaştıkça zevk almak. Malum avlak bu kampta balık vermedi ama olsun yine her zamanki gibi keyfimiz yerindeydi. (ama bendeki sabırdan haberi yok bu sezon trofelerin fotoğraflarını koyacağım işallah ) Herkeze bol ve bereketli bir sezon dileğiyle....
resimlere bakarken aynisi geçti aklimdan nuri abi . bende aynisini derim bir tokat kebabi yapsakta yesek. arkadasta mangali var bi ara alayim
Ortamınız çok keyifli görünüyor. Allah muhabbetinizi arttırsın. Sabır olduktan sonra beklenen trofeler er yada geç gelecektir. Raporlarda da böyle keyifli kamp görüntüleri görmek isteriz.
işallah hepimize rast gelir tüm amatör ruhlu sazancılara her zaman böyle avlaklarda avlanmak nasip olur umarım malum çevremizde ormanlar git gide azalmakta. kebap ocağı burda da var gel beraber hem olta atalım hem de keyfimize bakalım arkadaş ortam 10 numara 5 yıldız bi ortam allah muhabbetimizi bozmasın tüm sazancı arkadaşlara böyle ortamlar nasip etsin çocukluktan beri beraber büyüdüğümüz ayrımız gayrımız olmayan arkadaşlar zaten kamp malzemeleri de ortak yani hep aynı ekiple gittiğimiz için sorun olmuyo işallah yakın zamanda sezon açılsın 1 Temmuzdan sonra trofeleri de raporlara ekleyeceğim.
Lezzet patlaması, afiyet olsun kardeşim. Yemeyen bilmez, yiyen ise asla unutmaz o lezzeti. Hayatımda kebap nevinden lezzeti iki kez tattım sayarım. Biri Zigana'da pirzola, diğeri Tokat sobasında Tokat Kebabı. Hakkını yemeyeyim -kendini yedim - Tokat kebabı bir kademe daha önde gelir.
afiyet bal şeker olsun nuri abi ziganadaki pirzolayı bilmem de memleketin kebabını çok iyi bilirim hele bir de memleketin sebzesi çıktığı zaman tadı daha bi başka oluyor nimet bazen keşke hiç bilmeseydim diyorum bildiğim için tadını öteki kebapların tadından pek bi şey anlamıyorum illaki Tokat kebabı
merhaba ahmet bey resimler gercekten cok güzel sanırım almus barajında çekildi bu fotolar barajın hangı kısmı burası.bende turhallıyım kardeşim.
Ömür abi evet bu fotoğraflar Almus barajında çekildi yılanlıdere diyorlar buraya ormanevlerinin biraz ilerisinde yola çok yakın ama yoldan pek farkedilmiyor
ahmedim yer harikaymış vallaha aile ile gidilecek cinsten.ama balık acısından verimli mi bilmem bu sene almusta yasak yok galiba 21-22.04.2012 de cok balıkcı vardı almusta oradaydım bende vali konağının karşısında denetleyen yok galiba.
abi rahatlıkla aile ile gidebilirsin balık açısından suyun durumuna göre değişiyo abi o mekandan 4-5 kg balık aldığımda oldu balıksız döndüğüm de ama güzel yer almusta yasak var var olmasına da pek uyan yok abi sene de iki bilemedin üç ne kadar doğru bilinmez şuna ceza kesmişler buna ceza kesmişler diye duyuyoruz ama kimsenin geri kaldığı yok