Sizce balık avı amaçmı araçmı ?? AMAÇ : Ava gidilir eti kovaya doldurur dönersin... ARAÇ : Dostlara bir arada olta atıp sofrada yemek yenir muhabetin beli kırılır. Gün gelir serçe bile nasibi olanı elinden alır Kimi gün gelir ateş başında sabaha kadar muhabetlerin koyuluğu sürer En küzel kare bu olsa gerek yağan yağmurda aynı çatı altına sığınmak Oltaya vuran küçükte olsa muhabeti kocamandır gün boyu sürer Vakit tamamdır emeğin yemeğe dönüştüğü an buyrun dostlar sofraya Avlanmak sadece ARAÇ benim için haftanın en az 3 günü dostlarımla avlanır tadını çıkartmaya bakarım........ Şimdi geleyim esas konuya bu topik neden açıldı? Kişileri tanımadan yorum yapmayalım sen tuttun ben tutamadım çamur at izi kalsın yapabiliyorsan daha iyisini sen yap bende alkış tutayım......... Forumda limit dahilinde yapılan avlara dahi çamur atıp kişiyi etçi katliamcı gibi lakaplar takılabiliyorsa paylaşımcı olmamın ne anlamı kaldı .... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=10715&page=3 Saygılar
Feridun Abi gerçekten çok haklısın ,bazen böyle insanın keyfini kaçırıyorlar burda çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz belki tanısalar böyle yorum yapmıycaklar .Banada bi arkadaş 800 gr levrek tuttum diye laf etmişti ,gülüp geçmek lazım böyle şeylere abi takma kafana .Celal Abiyle ,Cengiz Abiyi gördüm galiba resimlerinde ,bende arada uğrarım onlara belkide yanyana balıkk tutmuşuzdur sizinlede rasgelsin
Seçkin insanın canını sıkın tanımadığın bir kişiye yüzüne söyliyemediğin kelimeleri forumlarda harvurup harman savurmakla doğa dostu amatör yada usta balıkçı olunmaz.. Celal abiye cengiz abiye gidersen çok selamlarımı ilet FERRO.....
tebrikler Bence deniz ortamı olsunda ne olursa olsun bence. Bence de amaç uğruna herşey yapılır. Sofralarınız bereketli avanız hareketli ve büyük olsun.
eğer bu konuya bir felsefe olarak bakarsak ki öyle bizler adı üstünde amatör balıkçılarız..Tuttuğumuz balığı satmak için değil hikayesini anlatmak ayrı bir lezzetle sohbetle beraber yemek için avlnıyoruz... Neyse haddim olmayarak siz ustaların yanında daha fazla konuşmayayım..Son söz olarak bence:BENİM SOHBETLE BERABER TUTTUĞUM TEK BİR İSTAVRİT, BALIKÇIDAN SATIN ALACAĞIM 5KG İSTAVRİTTEN DEĞERLİDİR....
Maalesef bizler de moderatörler olarak bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Bir av yasal limitler dahilindeyse bundan ötesi kişinin kendi vicdani limitidir ve bunun hakkında yorum yapmak, eleştirmek yerine tavsiyede bulunmanın forum ortamı açısından daha sağlıklı olacağını ne kadar belirttiysek de maalesef üyelerden bazıları hala hoşlarına gitmeyen konuları mesajın sol altındaki sarı ünlem işaretine basarak rapor etmek yerine kendilerince yorum yazıyorlar. Sonuçta ortalık karışıyor ve temizlemek-düzeltmek yine bize düşüyor. Burada hiçkimsenin yayınladığı rapor sirküler dahilinde olduğu sürece eleştirilemez... Bu işin son noktası budur arkadaşlar...
Feridun usta ile yaklaşık 6 yıldır balığa gideriz şimdiye kadar saldığı yavru turnaların sayısını çoğu turna avcısı hayatı boyunca yakalayamamıştır bile. Balık olmayan göllere saldığımız yayınların aynalı sazanların kızılkanatların sayısını ben hatırlamıyorum. Ve o balıksız göllerde bu gün insanların bizim saldığımız balıkların belkide yavrularını tutarken görmenin bize verdiği mutluluğu anlatmamız mümkün değil. Çok şey söylemek istiyorum fakat sinirlendim şimdi fazla bir şey yazmayacağım.
Ortaminizda muhabbetinizde hep boyle sahane olsun insallah... Bence de bir ya da birkac arkadasin hatali davranisiyla butun forumu bu guzel av raporlarindan ve resimlerden mahrum birakmayin...
Helal olsun... Süper bir konu ve yazı, resimler mis gibi bir koku katmış... Güzel, keyifli ve mutlu avlarınızın herzaman bu kıvamda olmasını dilerim.. En kötü gününüz böyle olsun.. Rastgele..
şuradaki samimi paylaşım ve sohbet genel hayatımımızdada yaygın olsa bu alemde ne savaş olur ne üzülen olur ne .....hiç birimiz reelde tanışıklığımız yok ama burada kırk yıllık ahbap gibiyiz ya işte bu bana mest ediyor messtttttttttt.
İnanılmaz bir konuydu konunun başlığında bile bir asillik var bence balık tutmak benim için bir araç dostlarla olmakda bir amaç bu hayatımda gördüğüm en iyi konuydu diyebilirim.