Sazan av vıdeoları ızlıyorum , balık avlama oyunları oynuyorum sazan kokusu hıssedıyoruz sezon açma zamaı geldimi sizce ? Delircem Balıkkk diyeee
Aynısı bendede oluyor Eskiden sazan içindi şimdi deniz için o tuz kokusu geliyor yemin ederim kine ya
Ya varya zırf balıga gıtmek ıcın ış yerım hakkında kötü düşüncelerim var izin vermezler ki napsak gel pazar gel
Bendede olurdu sonra üniversite sınavı falan çıktı 1.5 yıldır gitmiyorum ..Ama emin olun hastalıktır ben hala balıgı bıraktım diyemiyorum mesela
Dengeyi iyi kurmak lazım.Bizde zamanında haftanın iki üç günü gitmeye çalışırdık.Ama anladım ki evin ve ailenden daha önemli bir hobi yok.Sınırlarını belirleyip,iş veya evdeki sorumluluklarınızı aksatmadıktan sonra hobi gerçek amacına ulaşmıştır.
Rüyalarımda bile balık yıllık izine ayrılacam dinlenmek için diye düşünmüyorum balığa gitmek için ayrılıyorum herşeyi balık görüyorum film izlerken küçük bir su birikintisi görsem dikkatimi oraya verip ne balık olur orda beaaa diyorum ahhaaa yine krizim tuttuuu balığa gitmek istiyoruum.....
kahve , alkol, kumar dan iyidir balık tutmak ama ben şanslıyım eşim balık hastası gıdmeye başladık yavaş yavaş hele bir bebiş gelsin dünyaya her hafta balıktayız