Selamlar. Kıyıdan surf casting için kamış bakıyorum. Genelde 100 gramlık kurşun ile kullanacağım. Sizce aşağıdaki kamış nasıldır? Fazla sert kamış kullanamıyorum. Ürün hakkında olumlu ve olumsuz görüşlerinizi belirtiniz lütfen. Saygılarımla... Ürünün Markası : Mitchell Privilege 2 T 420cm Surf Casting Özellikleri Çift baçaklı SİC Marka kılavuzlar Karbon MDC 24T Üretim 23 mm çap Atarı 100 - 140 Gram 414 Gram Ağırlık Kalın Plastik Makine Tutacakları Ürünün Fiyatı: 230 Tl - 250 Tl Arasında değişmekte. Ürün Resimleri
Bu kamışın modlanmışını kullandım; bundan dolayı aksiyon; v.s. hakkında yorum yapmak doğru olmaz ancak işçiliği güzel, dengeli bir ürüne benziyor... Sanırım işinizi görür gibi...
Kardeş sonradan fiyatı ekledim Banada öyle geliyor bakalım kullanan veya ürünü farlı yollarla bilen birisi yorum yapacak mı Yorumunuz için Teşekkür Ederim Kesinlikle dıştan hoş içten boş olmaz umarım. Bakalım diğer yorumlar da gelsin yorumların doğrultusunda netlik kazanır içi de dışı da
MITCHELL PRIVILEGE 140gr atarlısını yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum, kolumdaki problemden dolayı üstad orhan abinin tavsiyesiyle bu kamışı aldım, bazen 90 gr bazende 110 gr turnuva kurşunla kullanıyorum bana göre gayet iyi bir kamış. diğer kamışım combata muadil olsun diye almıştım açıkcası fazla bi beklentim yoktu, lakin umduğumdan sağlam, dengeli ve uzak atışı tatmin edici geldi 390 gr ağırlığında yanlış hatırlamıyorsam combattan biraz daha sert bi kamış. benim için gayet güzel ve dengeli bir kamış.kesinlikle tavsiye ederim.
bende 4,30 120-180 atarı var bence sen de ondan al ağırlık farkı pek yok bendeki 440 gr o fiyata alabileceğin iyi bir kamış ben deki eski seri yeni seriler için herhangi bir fikrim yok alırsan 120-180 atarlısını al. uzağa atış için bire bir hafif birde makine seçersen sabahtan akşama kadar at çek yap yormaz
Abdullah bey, nedense içimde "fazla esnek" olabilecek bir kamış izlenimi yarattı. Atarı 200 veya 220 gr a kadar olan bir seçenek 100 gr için daha iyi olur sanıyorum. Kendi kullandığım kamışta en iyi performansı 100 gr kurşunla alıyorum. Profilimde de görebilirsiniz. Tabi bu demek değildir ki her 200-220 gr olan kamış en iyi performansı 100 gr da gösterir ama aşağı yukarı kamış esneklikleri yakındır sanıyorum. Kamışı yakından görebilseydim veya kullanmış olsaydım daha iyi tavsiyelerde de bulunabilirdim. Buradan bakınca, görüntü güzel Umarım kullanan birileri çıkar. Hayırlısı olsun şimdiden.