Sizce bu misina uygunmu

Konu, 'Misinalar' kısmında flameng tarafından paylaşıldı.

1. flameng

flameng ufuk

Favori Makine:
    Okuma Ceymar 55
    Değerli dostlarım okuma ceymar 55 kullanıyorum makine olarak atar olarakda genelde 100 175 gram arası atıyorum makineye aldığım yer misina sarmıştı alırken ama büyük bir bobindi kiloluk sanırım dandik bir şey kopmuyor ama biraz çeksem salıyor kendini onun yerine b resimdeki misina iş görürmü surf atışlarda yemli olarak rengi bir dezavantaj olurmu ayrıca 30 lukmu almam lazım 35 likmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

2. Emrecan Kaya

Emrecan Kaya Emrecan Kaya

Favori Kamış:
    Okuma Dead Ringer-258 12/45 - Okuma Salina Seaspin 240 10/40
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro sPa-25 - Okuma Ceymar 25
    Bu misinayı surf'te kullandığım zamanlarda gayet memnundum. Ben 0.28'liğini kullanıyordum, ama 1000 metrelik 0.30 ile arasında bir farkı yoktu. Uzağa atış için 0.30 mm. ucuna da iki-üç kulaç 0.38 shock leader'ı tavsiye ederim. Ben şok misinası olarak Pelican Extra Strong kullanıyordum, makineye sarılmaya gelmiyor ama güzel bir şok misinası. 200 gram ve üzerinde de sorunsuz çalışılıyordu.

3. flameng

flameng ufuk

Favori Makine:
    Okuma Ceymar 55
    Emrecan ilgin için teşekkür ederim ben maksimum 150 gram atıyorum onada nadir çıkıyorum shock leader' yapmalımıyım ve ayrıca renk olarak bu turuncu renk dezavantaj olmaz değilmi?

4. Emrecan Kaya

Emrecan Kaya Emrecan Kaya

Favori Kamış:
    Okuma Dead Ringer-258 12/45 - Okuma Salina Seaspin 240 10/40
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro sPa-25 - Okuma Ceymar 25
    Abim 150 gramı atacağını düşünüyorum; ben şoksuz atmadım ama misinayı fazla zorlamaya gerek duymadığımdan şok ile daha garanti oluyor. Ayrıca yaklaşık 8-10 metre şok misina uygulaması ana misinanın göz alıcı rengini rapaladan- yemliden uzaklaştırdığı için shock leader gereklidir diye düşünüyorum. Tabi uygun düğümü tutturmak koşuluyla. Sayın Vedat Abayoğlu üstadımızın tarif ettiği düğümü kullanıyordum, en sıkıntısınız düğüm bu. https://youtu.be/_yf_bo90xdM

5. flameng

flameng ufuk

Favori Makine:
    Okuma Ceymar 55
    Sağol dostum teşekkür ederim.