Merhaba. Acemi bir balıkçı olarak bunlarla balık tutabilir miyim? Tutarsam sizce neleri yakalayabilirim Bir de sizce bunların fiyatları ne kadardır? Tahmin edin İsteyen olursa benimle iletişime geçin, yol gösteririm 1. Favorim İçerisinde pil var IŞIK YANIYORmuş Boy olarak 2.5 yazıyor ama ne anlama geliyor bilmiyorum.. 2. Acayip bişey :S Ama çok gerçekçi bence... 8cm NOT: Bunları da sonradan aldım. Belki bazıları bi işe yaramayacak ama heves işte aldım Ne işe yaradıklarını bilenler, yardımcı olursa sevirinim Teşekkürler... 3. 88mm - 10gr 4. 6cm 5. 55mm lik 6. 25mm lik 6. 100mm lik
Pilli kullanıcağın sahteler kalamar sahtesi. Diğerlerinide tatlı suda levrek, sudak, turna avında kullanabilirsin..
üsteki sahteler kalamar avcılığı için iş yaptıklarını biliyorum diğerleri için bir fikrim yok rastgele
Yukarıdaki sahteler diğer arkadaşlarında söylediği gibi kalamar için kullanılır. Diğet plastik sahteler de tatlı su için kullanılmakta.Balık cinsi olarak pek fikrim yok ama.
Hayır kardeş, Ebay'dan teklif ile aldım DX de de mi satılıyor Bi de oraya bakalım bi.. En ucuz teklifle alabilirsiniz unutmayın 10 liralık ürünü 3-4 liraya düşürebilirsiniz Feedback sevdasından zarar da etse gönderiyor satıcılar
Ebay'i kullanıyorum ama uzakdoğulular zarar etmez zaten 10 lira dedikleri ürünün maliyeti 2 lira Belki Posta ücreti dahilse ondan olabilir.
Kesinlikle öyle... Adamlar 3-5 kuruş kazanıyor belki ama çok satıyorlar, sürümden kazanıyorlar... Bir de bunu yapanlar genelde normal insanlar. Yani atıyorum ev hanımı, gidip bi fabrikayla konuşuyor, ilan açıyor, satışa göre gidip fabrikadan günlük alıp gönderiyor... Benim bi kanki var mesela aynen dediğim işi yapıyor
bu suni yemler bizim denzlerimizde pek iş yapmaz onları anca çifliklerde kullanabilirsin sana tavsiyem o slikonları kes ce içindeki parlak jiletinleri yem olarak dene daha faydalı olur istavrit zargana karagöz ve levrek yakalama şansın çok olur rastgelsin
Sevgili Muhammed En üsttekiler bizim buralarda pek güzel iş yapan Kalamar avı sırtı sahteleri.Bunlara Cam Zoka denmekte.Sanırım Yo-zuri markalar.Son senelerde Irgıp avcılığı kalktığından Edremit Körfezi ve Babakale arasında bu zokalar hayli randımanlı iş görmektedirler. Diğerlerine gelince Ağırlığı içinde silikon sahtelerle Turna avında başarı sağlayacağını söyleyebilirim. O çok renkli sahteler ise Karides taklidi olup bunlar deniz avında iş görebilirler. Sair silikon sahtelerin hepsiyle ve özellikle turuncu sarılar ile çok randımanlı Turna alabilirsin. Sevgiler
Teşekkürler Teşekkürler Teşekkürler Teşekkürler ayrıntılı cevabınız için Vedat abi Sanırım bu sahteler en çok Turna için işime yarayacak benim Ankara civarındaki barajlarda çokça turna var sanırım saygılar...
O iğneli jig headleri unutmuşum. Onları silikon yemlerin önüne usulünce takarsan,(sasy)Turna avında başarıya daha kolay ulaşırsın. Sevgiler
Deneyeceğim abi. Hele bi gelsin de İyice sabırsızlanıyorum... Gerçekten balıkçılık bağımlılık yapan birşeymiş Henüz hiç tutamasam da forumda dolandıkça böyle, hele de raporlarda resimleri gördükçe aklıma düşüyor, rüyalarına giriyor bu balıklar