SPRO TEAM FEEDER HOLDALL 165X29X25 CM 3COMP kamış çantası aldım.. yeni kamış ve makinama zarar gelmesin gittiğim yerlerde diye aldım. sizce gerek var mıydı? daha gelmedi netten sipariş verdim .ürün bu http://www.avdeposu.com.tr/?urun-6753-SPRO-TEAM-FEEDER-HOLDALL-165X29X25-CM-3COMP.html
Geregi olup olmadığına karar vermeden neden sipariş verdinizki. Hadi verdiniz sonra burda ne tür yorumlar bekliyorsunuz anlam veremedim. Son olarak gerek yok
Uzun süreli kullanmak istediğin ürünleri korumak gereklidir bu çanta o işi görecektir'' diyecektim ki fiyat etiketi gözümü korkuttu bu çanta için o fiyat gerçekten çok fazla ayrıca taşımaktan ziyade kullanım önemli sahilde kuma yatırmamak evde tatlı su ile yıkamak (gerek olursa)bakımlarını yapmak gerekir sadece taşıma amaçlı bir çantaya bu kadar para ödemek istemem açıkçası. Ha illa çanta lazım diyorsan şunun gibi bir ürün al derim; http://urun.gittigidiyor.com/spor/mountain-yosemite-65-litre-dagci-cantalari-50664388 bende bunun gibi bir çanta var belki biraz daha büyüğü her yerde işime yarıyor doğa meraklısıysan özellikle dağlarda,kamplarda,yürüyüşte,bisiklette,balıkta işime çok yarıyor tavsiye ederim.
Özenmişsin almışsın. Uzun vadede kullanacağın, bir kaç alternatif takımın olacağına, bunlarıda derli toplu muhafaza ihtiyacı hissedeceğine göre, isabet olmuş. Ama pahalı, ama ucuz, ona bir şey diyemem. Güle güle kullan. Ve hatta böyle bir çantaya bile, ileriki zamanlarda ihtiyaç duyacaksın eminim. http://www.balikavmarketi.com/main/shimano_tacklebag_35x20x21-pmu481.html
Once alisveris, sonra gerekli/gereksiz degerlendirmesi ters olmus ama madem almissin artik hic bunlari dusunme, eline gecer gecmez keyfini cikartmaya bak..
aynısının kırmızısı var şöyle söylym. benim için sadce balıkclık yok hayatımın ileriki bir döneminde ALASKA da yaşamak istiyorum. istiyosan bi alaskanın resimlerine bak derim. ha bide şu ismin hayatını oku ve benim tüm karakterimin yüzde 90 nı anlarsın Christopher McCandless
Güle güle kullanın , çok güzel ve kullanışlı bir çanta,takımlarımızı korumak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak çok önemli, bu çantalarda bunun için var aslında,özen gösterdiğiniz içinde ayrıca tebrik ederim ....
Şu yazdıkların aklıma ınto the wıld filmini getirdi gerçek bir yaşanmışlık olması daha da dikkat çekiyor ee ne diyeyim ruhların dansını izler buzda balık avlarsın artık hihi
sevgili mehmet kardeşim ben bu çantanın kamışları üzerinde makine varken içine alacağına inanmıyorum.çanta geldikten sonra bunu bildirirsen sevinirim.çünki benimde yeni takımlarım için böyle bir çantaya ihtiyacım var.iyi günlerde kullanman temennisiyle...
mehmet kamışlarını muhafaza etmek ve taşımak için bir çanta alman isabet olmuş daha değişik alternatifler mutlaka vardır ben DAm ın kamış çantasını kullanıyorum ama balığa giderken mutlaka arabada çanta içinde taşırım kamışları. Kamış öyle birşeyki ufak bir çarpmada çatlar çizilir farketmezsin bile sonra bir savurmada iki parça olur düşünür durursun üretim hatasımı kalitesizmi diye.
beni bozmaya çalışmışsınız ama olmamış ben ilk 9 yaşında gtmiştim istnbula 2 günlük bi sevgi değil yani 10yıldır istiyorum ve bitmiycekte. dikkat ettiyseniz zaten yazıda hayatımın ileri ki bir döneminde diyorum,ömürlük kalınmaz zaten alaskada. biliyrum film çıkmazdan önce çıkcağı günü bekliyodum zaten film christopher mccandlessın annesi babısının öyküyü anlatması üzerine yapıldı
bir işi yapıyorsan ona değer vericeksin bence.teşekrler. kargo geldiği gün adamın yanında denerim baktım dediğiniz gibi yollarım ozaman. söylediğiniz için teşekürler. engin abi bende d.a.m. alcaktım 1.70 olanını. balıkmarketimden sipariş verdim stokta var gözüküyodu adam aradı kalmamış başka yolladık diye. shimano olduğu için kabul ettim bir geldi boyu 1.60 kamış girmiyo bile.geri yolladım parayı gönderdiler olan benim havale parama uğraştığım zamana oldu. zaten kaç zamandır arıyodum d.a.m. ama millet tüketmiş koskoca türkiyde aramadığım site kalmadı hepsinde bitmiş kamış çantaları (kaliteli olanlar) bende bunuda begendim bunu aldım. bu arada o söylediğin kamış kırılma olayı için çok sağol dediğin gibi çok mantıklı geldi bana. teşekürler.
Mehmet hayırlı olsun, Ben bir tane 4 metrelik sazan takımı, birde 2,40 lık spin takım kullanıyorum. Sazan takımına çanta uyarlayamadım ama spin takım için kendim bir bazuka çanta yaptım, hem evde hem avlağa götürüp getirirken içim rahat. Bu çanta da mevcut tüm takımlarını alabiliyorsa, dağınıklığını derleyip toplayacaksa sorun yok bakma fiyatının yüksekliğine aldığına göre gözün kesmiş, dikişi atıp sağı solu yırtılıp fermuarı bozulacak ucuz ürünlerden de değilse, yıllar yılı kullanırsın.. Bu arada özelden mesaj attım..
Mehmet bende senin gibi hep meraklanırdım aldığın olta kılıfına ama değermi diye de bende sorardım kendi kendime ki geçen sene sonunda edindim kendime,kullanmaya başladığımda oltalarım nakil esnasında olması gereken ve güvenli bir yerde evde desen yine onun içinde ne bir çizik nede dış etkenlerden zarar gelmesi muhtemel sıkıntılardan uzak en başta derli toplu hayırlı olsun kardeşim kullandıkça gerek varmı yokmu daha iyi anlayacaksın ve bu açtığın konu üzerinden düşüncelerini paylaşırsın güle güle kullan kardeşim selamlar
abicim bende çok para harcıyorum bu işe bide shimano hastalığı olunca. oyüzden kılıfta olmayı versin yazık parama diyodum ama 2 5 kuruş biriktrdiğim parayı yine elimde durduramadım aldım yorumunuz çok hoşuma gitti çok çok teşekürler saygılar selamlar.