sizce nasıllar? iş yapar mı?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında enginköp tarafından paylaşıldı.

1. enginköp

enginköp engin köprülü

Öncelikle herkese selamlar ;

Dün hanım ve bebişimizle gezerken izmir gaziemir 'de açılan potimum mağazasına düştü yolum... OToparktan çıktık ve asansörden inince kendimi DECATHLON mağazasının önünde buldum :) DOğa sporlarını ve avcılığı seven dostlara tavsiyem girip mutlaka gezsinler... mutlaka herkes kendine hitap eden bişeyler bulur kanısındayım...

HAnımın tam saha press uygulamasına rağmen yaklaşık yarım saat direndim dışarı çıkmamaya ve aşağıdaki 3 sahteyi aldım çaktırmadan :D
    BOtuma motorumu alır almaz ilk işim sırtı da denemek bunları tabiki :D

sizce nasıllar ve ne dersiniz ? bu arada yorum yapan arkadaşlar muıtlaka fiyatınıda gözönüne alsın derim bence...

soldan ilk 2 resim : 10 gr , 10 cm , 1.5 mt dalar lı... fiyat : 6,90 tl

3.resim : 14.5 gr , 12 cm , 2 mt dalar lı... fiyat : 7,90 tl

Bunların haricinde fiyatı çok uygun olan ve fena sayılmayacak kamış makina takımları falanda vardı...

26.90 tl ye 3.50 mt kamış + makinası vardı... kıyı avı için fena sayılmayacak bişeydi.

Bence yolu düşenler bir göz atsın derim...

2. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    galiba onlar gölde kullanmak için

3. Elvis

Elvis Suat

Bu sorulara yanıt verilebilmesi için hedef balığınız ve avlanmayı düşündüğünüz derinlikleri ve bölgeyi avlanacağınız zamanla birlikte bilmek gerekir.Malzemeler daha çok kıyıdan spin avcılığı için daha uygun gibi gözüküyor...Hevesinizi de kırmak istemem,fazla derin olmayan sularda 3 de bence sürprizler yapabilir...Rastgele

4. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    fiyatıyla kıyaslandığı zaman hakkatten iyi duruyorlar, ve iş çıkarırlar diye tahmin ediyorum, bizim buralarda o tarz büyük av üzerine mağazalar yok tabi :D en alt kademeden en üst kademeye her çeşit malzemenin olduğu sen istemeden kimsenin başına dikilmediği bir mağaza şart aslında mersin ve diğer kıyı illerine...

5. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    en sağdaki kırmızı kafalı beyaz olan nispeten daha iyi gibi. güle güle kullanmanı temenni ederim.

6. enginköp

enginköp engin köprülü

Suat Bey ;

BUradaki Hemen herkesin olduğu gibi benimde elimde bol miktarda malzeme mevcut :) Spin kamışımda var bikaç tane :) at çekte de deneyeceğim işallah... ama botuma uygun bir motor alırsam sanırım daha çok levrek sırtısında deneyeceğim... Ben üçünden de çok umutluyum bakalım :) ama ilk iş güzel bir motor bulmak...

7. enginköp

enginköp engin köprülü

İlhami Bey ;

Gerçekten fiyatına göre çok iyiler bence de.. elimde biçok sahte var benimde... çok paralar vererek aldığım birçok sahte ile kapışır hatta bazılarında da iyidir işçilik olarak...

Mağaza konusuda gelince ;

Benin bıraksalar sabah açar , akşam kapardım o mağazayı :D Dediğiniz gibi en güzeli ise başınıza diki,len kimse yok :D ıncık cıncık inceleyebiliyorsunuz malzemeleri :D

8. enginköp

enginköp engin köprülü

Ferdi BEy ;

mağazanın online sitesinden baktım da sizin BAYRAMPAŞA da mağazası varmış.Siz daha şanslısınız o mağazada ki ürünlerin bir çoğu izmirde yoktu. :) yolunuz düşerse bir uğrayın bence gerçekten çeşit çok... kaşığından tutunda , silikonundan , rapalasına kadar çok ürtün var...

9. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    kırmızı kafa sabah güneş doğmadan bir çok balıkda iş yapar,tabiki gecede,mavi olanı da özellik ile palamut da iş çıkarır

10. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    maviyi bilmem ama digerleri tatlı suda güzel iş yapar bizim buralarda genelde küçük boy ve hafif sahteler mevcut nedense sagdakinin benzeri var en soldakini görsem heralda hiç düşünmeden alırım