http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=7381&bid=1&hid=15049829 Birgün sizde böyle bir balık yakalarsanız dikkatli olun sonunuz videodaki gibi olmasın arkadaşlar.
etrafından kimse nin yardımcı olmaması enteresan,yada neden tamamı ile bot a çektikten sonra iğneyi çıkarmıyor ki
valla balık haklı...tedbir alması için bundan daha iyi bir ders olamaz...karizma böyle çizilir işte...balığı kendi hakkını en iyi şekilde savunduğu için kutluyorum...
Can dediğin ne tatlı şey yav. O endamlı abimiz balığı çekerken nede karizmatikti. Tabi elinin kaptırınca attığı 5 yaşındaki kız çığlıkları olayı bitirmiş, hala gülüyorum o sesin o adamdan çıkmasına
Avcı olmak yada avlanırken ihtiyacın kadarını avlamak avcı kurallarında varken hayvanlara her ne olursa olsun eziyet etmek varmı.....lütfen yakaladığınız balıkları hemen öldürün fazla acı çektirmeyin......
Videonun sonunda ohh dedim ve gayet sevindim.Hayvana eziyet çektirmekten başka birşey yapmıyordu.uzun bir pens kullanmakla hallolacak birşey ne hale gelmiş.Biz bile kullanıyoruz