sizde de oldumu zamanınında:)gülmeyin:)

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında engin_drmz tarafından paylaşıldı.

1. engin_drmz

engin_drmz engin

Zıpkıncılığı çokmu abartıyorum bilmiyorum ama hoşuma gidiyor insanlarla zıpkınla dalma konusu konuşmak, zıpkınla av videoları izlemek,forumları didik didik etmek.hafta sonunu beklemek biyerlere gitmek için.dün gece uykudan uyandım karanlıkta kutunun üzerinde duran kitabı vatos sandım bi kaç saniye bilincim yerine gelene kadar kafamı kaldırdım baktım:) sonra daldım tekrar uykuya bi sıçradım yine yastığımı kocaman bi akyaya benzettim:) ya hasta oldum yada tam zıpkıncı oldum sanırım:)

2. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Vallaha durum kötü.Sen hasta olmuşsun.İlacı dalmaya gitmek.Ama dalmanın bu türlü yan etkileri var işte.Ara verince böyle oluyo:D

3. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Durum vahim...:( :( :(

4. yildirim33

yildirim33 yıldırım arıcı

Favori Kamış:
    el takımı -görmeniz lazım
    En İyi Avı:
    7 kg. kaya lagosu
    bende çok oldu, hanım ben uyurken ellerimle misinayı sardığımı ve en komiğide yatağın altında kaya lagosunu çıkarmaya çalışmışım , konuşuyormuşumda aynı zamanda, kaya lagosuda öyle bir balıkki kafasını kayaya sokup solungaçlarını bir açtımı hayatta çıkaramazsınız herhalde ordan kafaya takmışım rüyalarıma girmiş , zamanında 80-90 lık misinaları çok koparttırmıştık nerde o günler nerde o balıklar şimdi

5. themad2

themad2 Serdar

Aman abi balık diye birini vurmada :D:D:D:D

6. DELİ YÜREK

DELİ YÜREK

Favori Kamış:
    zıpkın
    En İyi Avı:
    3 kilo levrek,kefal
    bence gayet normal bende anlatayımda gül biraz bi gün dalmaya gittim zıpkının ucundaki kafanın üstü yarıldı zıpkın ipi şişin yanından çıktığı için atış yapınca ip lastiğe takılıp atışımı hüsranla sonuç verdi o günde bir levrek sürüsüne geldim yaklaşık 2/3 kiloluk bi levrek i gözüme kestirdim bekle bekle en sonunda atış pozisyonu yakaladım atışı yaptım iplastiğe takılmaz mı.....üffffffffff.oldu işte levrekler gitti o akşam rüyamda levrekler dile gelmiş suyun altında benimle dalga geçiyolar vuramassınkiii ıska geçti diye sabah oldu kanter içinde uyandım zıpkını malzemeleri aldım doğru denize 8 kilo toplam balık vurdum katliam yaptım deli etti beni levrekler ama rüyama girip dalga geçmenin bedelini ağır ödediler
    kıssadan hisse bunlar dalmaya olan aşkın ve sevginin yan etkileri namık arkadaşın görüşüne katılmıyorum bence doğru yoldasın
    GÜNÜN NEŞE İLE ZIPKININ BALIKLA DOLSUN
    SAYGILAR.........

7. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida

8. Engin kardeşim yatmadan önce camı çerçeveyi iyice kapat.;) .üstünü iyi ört.;) .açıkta kalma:D :D :D

9. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    mazallah çok kötü bir durum :D :D tedavi yok en güzel tedavi dalmak :D psikolojik

10. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Tamam işte bunları yaşamayan zaten çıkıpta ben aşkla dalıyorum olmazsa olmaz demesin kardeşim :D:D:D:D:D:D:D

11. comman_sense

comman_sense batu baburşah

En İyi Avı:
    levrek,ahtapot,çipura
    hmmm...abii durum kötüü yaa...bence bi görüün sen:)))

12. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Valla baksana balık bile görüyorsun :D:D gerisi kolay zaten :D:D:D

13. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Mustafa Denizli'nin zamanında dediği gibi "maçı önce kafamda oynayıp kazanıyorum". dikkat et de uykuda sığ su bayılması yaşama :D çünkü o kadar sığda bayılan olmadı şimdiye kadar.

bkz: uyku apnesi :)

şaka maka biraz rahatlaman kafanı boşaltman lazım, çok kanalize olmuşsun, ben de iş yerinde bütün gün balık hayali kuruyorum, bazen gerçeğe dönmek zor oluyor, haftalarca kiloluk karagöz, mercan sinarit rüyası görüp balığa gittiğinde iğnenin ucunda "artist misin ülen sen" diye sana dayı dayı bakan beş santimlik hani balığını görünce moral kalmıyor :D

en azından meranda vurabileceğin balığın düşünü görmeni tavsiye ederim, kendini şartla :D

14. fishmanturan

fishmanturan turan dal

Favori Kamış:
    zıpkın,serpme,olta,
    En İyi Avı:
    kefal,levrek,çipura,lahoz,ahtapot,inneci(akrep),demiçi.
    Abicim bunun tek sebebi var o da deniz aşkıdır. Bende de çok oluyor böyle
    kiloluk levrekler züberler alıyorum tabi rüyam da bir uyanıyorum hepsi gidiyor biraz düş kırıklığı yaşıyorum ama gidip dalınca rahatlıyorum. :)

15. ImpheatuS

ImpheatuS Oğulcan YILMAZ

Favori Makine:
    Kasnak
    En İyi Avı:
    1 kilo 450 gram Mercan
    engın abı cok guzel bır hastalıga yakalanmıssın aynı hastalık bende de var ve hıc ıyılesmek ıstemıyorum zaman zaman bende cogu cısmı balıga benzetıyorum bu durumdan da sıkayetcı degılım herkez dogru soyluyor bızım gıbı balıga sevdalıların tek ılacı zıpkınımızı aldıgımız gıbı mavılıklere dogru gıtmek :) Saygılarımla..

16. LapinCash

LapinCash

Hahahahaha gülmekten öldüm bendede oluyor bazen aşağıdaki marketin domateslerine olta atasım geliyor :D

17. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Emre Allah iyiliğini versin emi,

18. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Engin güzel hareketler bunlar,

Ama sen sen ol zıpkını yattığın odada tutma bari, hani zamanında uyanamayıp alır sıkarsın falan, sakatlık olmasın babında, :D

19. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    iyi yine siz balık tutuosunuz rüyanızda, benim gibi rüyasında köpek balıklarından kaçanlar ne yapsın :)