Zıpkıncılığı çokmu abartıyorum bilmiyorum ama hoşuma gidiyor insanlarla zıpkınla dalma konusu konuşmak, zıpkınla av videoları izlemek,forumları didik didik etmek.hafta sonunu beklemek biyerlere gitmek için.dün gece uykudan uyandım karanlıkta kutunun üzerinde duran kitabı vatos sandım bi kaç saniye bilincim yerine gelene kadar kafamı kaldırdım baktım sonra daldım tekrar uykuya bi sıçradım yine yastığımı kocaman bi akyaya benzettim ya hasta oldum yada tam zıpkıncı oldum sanırım
Vallaha durum kötü.Sen hasta olmuşsun.İlacı dalmaya gitmek.Ama dalmanın bu türlü yan etkileri var işte.Ara verince böyle oluyo
bende çok oldu, hanım ben uyurken ellerimle misinayı sardığımı ve en komiğide yatağın altında kaya lagosunu çıkarmaya çalışmışım , konuşuyormuşumda aynı zamanda, kaya lagosuda öyle bir balıkki kafasını kayaya sokup solungaçlarını bir açtımı hayatta çıkaramazsınız herhalde ordan kafaya takmışım rüyalarıma girmiş , zamanında 80-90 lık misinaları çok koparttırmıştık nerde o günler nerde o balıklar şimdi
bence gayet normal bende anlatayımda gül biraz bi gün dalmaya gittim zıpkının ucundaki kafanın üstü yarıldı zıpkın ipi şişin yanından çıktığı için atış yapınca ip lastiğe takılıp atışımı hüsranla sonuç verdi o günde bir levrek sürüsüne geldim yaklaşık 2/3 kiloluk bi levrek i gözüme kestirdim bekle bekle en sonunda atış pozisyonu yakaladım atışı yaptım iplastiğe takılmaz mı.....üffffffffff.oldu işte levrekler gitti o akşam rüyamda levrekler dile gelmiş suyun altında benimle dalga geçiyolar vuramassınkiii ıska geçti diye sabah oldu kanter içinde uyandım zıpkını malzemeleri aldım doğru denize 8 kilo toplam balık vurdum katliam yaptım deli etti beni levrekler ama rüyama girip dalga geçmenin bedelini ağır ödediler kıssadan hisse bunlar dalmaya olan aşkın ve sevginin yan etkileri namık arkadaşın görüşüne katılmıyorum bence doğru yoldasın GÜNÜN NEŞE İLE ZIPKININ BALIKLA DOLSUN SAYGILAR.........
Mustafa Denizli'nin zamanında dediği gibi "maçı önce kafamda oynayıp kazanıyorum". dikkat et de uykuda sığ su bayılması yaşama çünkü o kadar sığda bayılan olmadı şimdiye kadar. bkz: uyku apnesi şaka maka biraz rahatlaman kafanı boşaltman lazım, çok kanalize olmuşsun, ben de iş yerinde bütün gün balık hayali kuruyorum, bazen gerçeğe dönmek zor oluyor, haftalarca kiloluk karagöz, mercan sinarit rüyası görüp balığa gittiğinde iğnenin ucunda "artist misin ülen sen" diye sana dayı dayı bakan beş santimlik hani balığını görünce moral kalmıyor en azından meranda vurabileceğin balığın düşünü görmeni tavsiye ederim, kendini şartla
Abicim bunun tek sebebi var o da deniz aşkıdır. Bende de çok oluyor böyle kiloluk levrekler züberler alıyorum tabi rüyam da bir uyanıyorum hepsi gidiyor biraz düş kırıklığı yaşıyorum ama gidip dalınca rahatlıyorum.
engın abı cok guzel bır hastalıga yakalanmıssın aynı hastalık bende de var ve hıc ıyılesmek ıstemıyorum zaman zaman bende cogu cısmı balıga benzetıyorum bu durumdan da sıkayetcı degılım herkez dogru soyluyor bızım gıbı balıga sevdalıların tek ılacı zıpkınımızı aldıgımız gıbı mavılıklere dogru gıtmek Saygılarımla..
Engin güzel hareketler bunlar, Ama sen sen ol zıpkını yattığın odada tutma bari, hani zamanında uyanamayıp alır sıkarsın falan, sakatlık olmasın babında,