Yaklaşık 1 sene önce internette rastgele gezinirken bu siteye rastladım. O güne kadar balık tutmak için hiç hevesim yoktu. Siteyi inceledikçe içimde inanılmaz bir heves doğmaya başladı. Sizden gelen raporları, av hikayalerini ve bu işin nasıl yapılacağını anlattığınız inanılmaz bilgilerinizi gördükçe içimden gelen sese daha fazla karşı koyamadım ve geçen hafta kendime bir surf takım aldım. Sizlerin engin tecrübelerinizi akıttığınız bu site inşallah ilel ebet var olup bizden sonraki nesiller içinde başlıca başvuru kaynağı olur. Bende bundan sonra aranızda olmaktan guru duyacağım. Raporlarımı, nacizane bundan sonra yaşayacağım tecrübelerimi yeni gelen arkadaşlarala paylaşmayı, ve üstatlarımızı bunaltacak kadar soru sormayı kendime görev addediyorum ) İnşallah benide aranıza kabul edersiniz ve sitemiz sayesinde yeni ve güzel dostluklar kurarız.
hoşgeldin. Virüs sanada bulaştı artık iflah olmassın.Bazen sabaha karşı 5 sularında arkadaşlarla balığa giderken eşimin söylediği sözler aklıma geldi.İşe gitsen bu saatte kalkmazsın .Hakikatten nasıl bir heyecansa pazar sabahı mışıl mışıl uyumak varken sıcak yatakta kalk buz gibi havada balığa çık falan işte öyle bir tutku bu hayırlı olsun yeni takımın.
Hoşgeldiiiin.... Surf takım iyi bir başlangıç. Sakın ola spin işine bulaşayım deme Hayırlı, zevkli avlar. Rastgele...
Hoş geldin Mustafa kardeşim. Hastalığınızın keyifli boyutlarda ilerlemesi duygularımla, keyifli paylaşımlar dilerim.
Bu işe giriş var da çıkış yok, biliyosun dimi? Ona göre. Hoşgeldin. Keyifli avların ömür boyu sürsün. Bulaşsan da sakın ola suya düşeyim deme.
aramıza hoşgeldiniz, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. aldığınız ürünleri güle güle kullanın
Eyvahlar olsun.......Virüs bulaşmış virüs .....sizde bu hastalığa yakalanmışsınız :laughing: :laughing: Geçmişler olsun..... Aramıza hoş geldiniz
Bu nasıl bişiydir anlamadım. Hafta sonu gelsin bir an öncede balığa gideyim diye içim burkulup duruyor dört gündür. İnşallah bu hafta sonu ilk raporumuda paylaşabilirim. Kuleli ile kanlıca arasında dolaşmayı planlıyorum.