S.a arkadaslar sazan avinda kasnakla ugrasiyorum resmen eziyet oluyor misina ayagina dolanir sarmak resmen rezillik bundan kurtulmaya karar verdim ve olta arayisindayim daha once bazi arkadaslar okuma avenger okuma safina pro onerdi ben 4 takim kurmak istiyorum bugun bakinirken remixon phantom 6000 link: http://www.avmarketi.com/asp/product/3187/REMIXON-PHANTOM-600-MAKINE avmarkette tavsiye ediliyor bu makine digerlerine gore bana daha uygun geldi fiyat olarak kullanan yada remixon tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim
tabiki her modelin üste çıkan modelleri olduğu gibi alt segment ürünleri vardır .fakat kullandığım ürünler kadarıyla remixon ve albastar kesinlikle benim memnun kalmadığım ürünler oldu.ha şimdi çıkar biri derseki ben remixonun su ürününden memnun kaldım diye tabiki memnun edeceği ürünlewr vardır .ama ben daiwa shimano gibi ürünler alınamayacaksa bari okuma ryobi penn gibi ürünlere yonelinmesini tavsiye ederim.okuma avenger bunlardan biridir.iş görecek bi makinadır.
Remixon a kesinlikle bulaşmayin daha ucuz olsun diyorsaniz kesinlikle okuma diyorum bende. Ama üst segment alayim rahat edeyim derseniz. Daiwa nin Wincast serisi sazan avi için üretilmiştir. Bunlardada S, X, ve Z serileri vardir X ve Z serileri CRBB ( korozyona dayanıklı bilye) sahiptir. Bi ara albastarda indirimdeydi Ryobi de olabilir yine penn olur ama remixon ı ı Zati görmeden test etmeden almayin makineyi. kolay gelsin
Avenger yonelecem o zmn yine imkanim olsa en iyisini alirim asgari ucretle calisan birisiyim ama balik tutmakta ayri bir zevk hele tuttugun kucuk baligi suyu birakmak daha farkli bisey 4 takim demek avenger icin 600 tl demek birde kamis fln 1000 tl bir ay calis yorumun icin tesekkur ederim
Yozgatta ztn genelde 1 kg sazan cikiyor onuda birakip eve baliksiz donuyorum amac ztn balik tutmak yemek degil ama bi aksiyon olmuyor olurda hani denk gelirse diye 6-7 kg bir sazani ceksin yeter amerikada baktim 23 dolar spa65 ordan tanidiklar geleck onlara getirtecem avenger modeli turkiye ile ayni eger sen cektiysen yani makine cekiyorsa safina pro yu almak benim icin yeterlidir sanirim
Avenger da safina spa da hatta long bow 65 te kullandım belki de böyle bir 10 15 kg balik denk gelmediği içindir bir farkları yok sazan avında hepsi rahat rahat çekiyor 5 6 kg balıkları bile.