Dostlarım belki fark etmişsinizdir bir kaç haftadır aranızda yoktum.Hepinizi özledim.Kısmetse artık siteye rahatça girebilecek fırsatı bulacağım.Hemen geçen haftaki Ömer abi(Activist),Ali Komutan (Komutan) ve Diş Hekimi bir dostumla yaptığım org.umuzu paylaşmak istedim. Yer :Güzelyalı Yem :Boru Kurdu Hedef:İstavrit,mezgit,izmarit. Takım:Çapari,3 lip dip Ömer abinin teknesine benim botu ıskartaya alarak 4 kişi açıldık. 12.30 civarı Ömer abilerden ayrılıp kıyıya yakın biraz izmarit de aldıktan sonra 2 tavalık da olsa kısmetimizi almıştık. SAğlıcakla kalın.
Sevgili Baris , Hos geldin dostum. Senden haber almak her zaman guzel. Orgunuzun bereketli gecmesine sevindim. Hasretle buradan sevgi ve saygilarimi gonderiyorum. Dahasina rast helsin...(Biraz kilo mu almissin,, ne? )
Hüseyin abi; Ben ne zaman mesaj yazsam çoğunda senin yorumunu görmek de benim için bi o kadar güzel ve özel.Abi kilo geçicidir aldığım gibi veririm Allahın izni ile.Ama fark etmen güzel Selametle...
balık azda olsa çokta olsa bizler için amaç haftanın yorgunluğunu beyinden atabilmektir ve siz bunu yapmayı başarabilmişsiniz sizleri tebrik ediyorum barışım barış bu arada sen bu kiloları verebileceğinden eminmisim dombili olmuşsun sen aslında birde beni görsen bir senede 10 kg aldım
Olmamış olmamış.Hani balıkların yakın çekim fooları.Limit aştın belki ne bileyim Ellerine sağlık halil abi.hoşgeldin. Aramızdan uzaklaşma sebebi ne merak ettim
Aytekin senin 10 Kg almış halini düşünemiyorum.Mükemmel olmuşsundur. İşlerim nedeni ile Doğu gezisindeydim bu nedenle giremedim.