Selamlar, Hafta sonu balıksız bir levrek avı daha geçirdim ne yazıkki,aslında çokta yazık olmuyor,başka şeyler için fırsat gibi düşününce fakir tesellisi gibi. Her neyse , balık olmayınca sevgili Kadir abinin işaret etmesi üzerine satın aldığım İma Skimmerı ,yine sevgili Kadir abiden feyz alarak edindiğim İma Pugachevs Cobra ile yüzüş kabiliyeti ve atış kabiliyeti açısından karşılaştırdım. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-11667-IMA-SKIMMER==-110-JAPON-MAKET-BALIK.html Veeee, Kadir abiden videolu bir karşılaştırma için beklerken fikir olsun diye bu karşılaştırmadan bahsediyorum,veee sonuç... Skimmer atış kabiliyeti açısından da ,yüzüş ve WTD aksiyonuna cevap verme anlamında da Pugachevs Cobradan bence bir kıt daha başarılı...İkiside bu anlamda kullandığım sahte balıkların hepsinden çok daha iyi ,Skimmer atış olarak bir kaç metre daha ileriye atabildim Pugachevs Cobradan, yüzüş kabiiiyetinide WTD aksiyonu açısındada daha iyi gibi geldi. Dediğim gibi Kadir abi videolu bir karşılaştırma yapana kadar idare edelim diye yazdım
elinize sağlık kesenenize bereket, henüz su üstü avlar için girişimlerim yok ama paylaştığınız bilgiler için teşekkürler.
skimmerle ilk avımda levrek almıştım.300 gr gelen delikanlıyı suya iade etmiştim.benim alma nedenim ince yapısı idi.daha önce kullandığım suüstülere göre kalem gibi olması avcılığını arttıracaktır diye düşünüyorum...
hayırlı olsun güle güle kullan pugachevs in 5 levreği var..ima skımmer sonradan geldi 1 tane levreği var.. aslında bunlara levreği tutduranda benimmrsparkle her 2 sahteninde aksiyonu güzel..ima pugachevs in vardı videosu,lakin daha net anlaşılır video çekeceğim pugachevse ve ima skımmer e.. yüzdürürüm sen gidersin o şekil yüzdüremez isen ben karışmam her 2 sahteyi kullanırken gözüm arkada kalmıyor..balık tutdummu geçiyorum diğerleri ile oynamaya.. ima skımmer in atış erimi ağırlığına göre olağan üstü:thumb: su üstü sahtelerim içinde rüzgarı delerek giden tek sahte,dün bir kez daha test ettim,rüzgara karşı:thumb: favorim şimdilik pugachevs bunuda belirteyim çünkü onun 5 i var diğerinin 1 i var
Abi süpersin videoları bekliyoruz, yüzdürürüm sen gidersin o şekil yüzdüremez isen ben karışmam :laughing: Haklısın ,sahte ne kadar iyi olursa olsun yüzdüren ustaya bakar...Saygılar...
Aramıza bekliyoruz ,su üstü ile avlanmanın da ayrı bir keyfi var ,tavsiye ederim,saygılar,rasgele....
Ben ilk avımda ne yazıkki karşılaştırma raporu alabildim Skimmerla ,ama çok başarılı birsahte, balık olsa idi alırdı kesin ,ince yapısı konusunda katılıyorum ,levrek için bence önemli bir detay ince yapılı malzeme daha rahat atlamsını sağlıyor sanki.Rasgele....
Sevgili Cemil Bilmem tatlısuya meraklımısın. İma Skimmer daha Türkiyede ithalatcısı dahil bilinmezken,daha doğrusu İma markası bilinmezken,partnerlerimle birlikte kullanmakta olduğumuz harika bir tatlısu kandırıcısı olarak ortaya çıkmıştır. Özellikle Turna avında bu müthiş kandırıcı olağanüstü bir performans göstermiştir. Bilindiği gibi Salt Skimmer denilen deniz için olanıda vardır ve her ikiisinin şekli aynıdır sadece deniz için olanının renkleri daha parlak ve ağırlığı birkaç gr fazladır.Aksiyonları ise aynıdır. Turna avcılarına şiddetle tavsiye ederim Sevgiler
Teşekkürler Cemil. Su üstünün gerçekten tadı başka. Tutamasamda bu zamana kadar. Avlakta bir yüzdürüyorum. Tüm spinciler dikkat kesiliyo benim sahteye
Sevgili Vedat abi, Tatlısu avcılığıda yapıyorum ve seviyorum...Tabi yine avcı balık avcısıyım .Hiç denemedim turna avında suüstü yem,bendeki skimmer da salt skimmer değil,mutlaka deneyeceğim sezonda.Çok teşekkür ederim,iyiki varsın abi.
Cobralardanda bende var onları denemedim ama skimmer gayet iyi çalışacaktır. Tatlısuda su üstü sahteleri ile avlanmak müthiş keyfli bir av şekli. Rasgelsin