merhabalar cümleten haftasonu gezmek için ankarada olacağım gitmişken gezebileceğim malzemesi bol olan balıkçı önerebilirmisiniz?mümkünse adresle beraber teşekkür ederim
merhaba ankarada ulus dıs kapıda AV MARKET'İ VAR KOPRUNUN UCUNDA ANKARADAKI EN BUYUK BALIK MALZEMECILERDEN BIRI
ankara malzemecileri dış kapıda av bayileri epey miktarda vardır Yiba çarşısı ve köprü arasındaki bayileri gezebilirsiniz şimdiden iyi gezmeler
ulus dışkapıda kı koprunun ucundakı av marketı en ıyısı ve ankarada kı en fazla cesıt var dıyebılırım. orada balık malzemelerıne bakan calısan kafadar bırı ,orayı tavsıye ederım, bır de, ankara kent parkta decatlon dıye bır yer var, sadece spor malzemelerı satıyor, balıkcılık kısmı var , bıraz pahalı ama ılgılını cekebılır dıye dusunuyorum, son olarak ankarada ıstanbul yolunda baumax dıye bır yer acıldı, orada kucuk bır reyonda balıkcılık malzemelerı satılıyor , sımdıden ıyı alısverısler )))) kucuk bır not : decatlon sanırım fransız markası.
mevki askeri hastanesinin karşısında Yunus Emre halk pasajı var içinde 2 tane balık malzemesi satıcısı var av marketi kadar olmasada aradığınız herşeyi bulabilirsiniz tavsiye ederim özellikle solucan olması çok iyi arama derdi olmadan balığa gidebiliyorsun
diğer arkadaşların da dediği gibi dışkapı tarafında köprüye yakın av marketi var. çeşit bol, kaliteli malzemeler mevcut. av marketinin hemen girişindeki pasajda çağdaş av var:thumb: orada da istediklerinizi bulabilirsiniz(ben her ankaraya gittiğimde uğruyorum). yine yolun karşı tarafında birçok dükkan var zamanınz bol ise bakabilir farklı şeyler bulabilirsiniz:thumb: . bir de maltepe pazarında metin abi var ordada her keseye hitap eden malzemeler mevcut.
kesinlikle dışkapı daki AVMARKET'e gitmeni öneririrm.çeşit çok fazla ama marka fazla yok.olsun yetiyor.oradakilerde çok yardımcı oluyor.zaten az önce FC misina aldım.deniz içinse ankaradaki diğer yerlerde oyalanma derim.şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatlarda uygun.rastgele.