slm; ankarada malzemeci

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında zeroplus tarafından paylaşıldı.

1. zeroplus

zeroplus umut tuna

merhabalar cümleten haftasonu gezmek için ankarada olacağım gitmişken gezebileceğim malzemesi bol olan balıkçı önerebilirmisiniz?mümkünse adresle beraber teşekkür ederim

2. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    SAVEGEAR 240 CM 20 GR ATARLI___SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 2,40 -M- 10-30 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO TWINPOWER___SHIMANO BIOMASTER
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    merhaba ankarada ulus dıs kapıda AV MARKET'İ VAR KOPRUNUN UCUNDA ANKARADAKI EN BUYUK BALIK MALZEMECILERDEN BIRI

3. erkan ekici

erkan ekici erkan ekici

ankara malzemecileri

dış kapıda av bayileri epey miktarda vardır Yiba çarşısı ve köprü arasındaki bayileri gezebilirsiniz
    şimdiden iyi gezmeler :)

4. mertsaklayıcı

mertsaklayıcı mert

ulus dışkapıda kı koprunun ucundakı av marketı en ıyısı ve ankarada kı en fazla cesıt var dıyebılırım. orada balık malzemelerıne bakan calısan kafadar bırı ,orayı tavsıye ederım, bır de, ankara kent parkta decatlon dıye bır yer var, sadece spor malzemelerı satıyor, balıkcılık kısmı var , bıraz pahalı ama ılgılını cekebılır dıye dusunuyorum, son olarak ankarada ıstanbul yolunda baumax dıye bır yer acıldı, orada kucuk bır reyonda balıkcılık malzemelerı satılıyor , sımdıden ıyı alısverısler :))))) kucuk bır not : decatlon sanırım fransız markası.

5. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    mevki askeri hastanesinin karşısında Yunus Emre halk pasajı var içinde 2 tane balık malzemesi satıcısı var av marketi kadar olmasada aradığınız herşeyi bulabilirsiniz tavsiye ederim özellikle solucan olması çok iyi arama derdi olmadan balığa gidebiliyorsun

6. mert05

mert05 MERT

En İyi Avı:
    98 cm.turna-50 cm. sudak
    diğer arkadaşların da dediği gibi dışkapı tarafında köprüye yakın av marketi var. çeşit bol, kaliteli malzemeler mevcut. av marketinin hemen girişindeki pasajda çağdaş av var:thumb: orada da istediklerinizi bulabilirsiniz(ben her ankaraya gittiğimde uğruyorum). yine yolun karşı tarafında birçok dükkan var zamanınz bol ise bakabilir farklı şeyler bulabilirsiniz:thumb: . bir de maltepe pazarında metin abi var ordada her keseye hitap eden malzemeler mevcut.

7. mırmırlover

mırmırlover barış

Favori Kamış:
    albastar 3270
    Favori Makine:
    albastar millenium 50
    En İyi Avı:
    zargana/ 45 cm
    kesinlikle dışkapı daki AVMARKET'e gitmeni öneririrm.çeşit çok fazla ama marka fazla yok.olsun yetiyor.oradakilerde çok yardımcı oluyor.zaten az önce FC misina aldım.deniz içinse ankaradaki diğer yerlerde oyalanma derim.şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatlarda uygun.rastgele.