öncelikle beni onayladıkları için site goneticilere tşk ederim ben konya bozkır dogumlu büyük hisarlık kasabalıyım ist fatih de ikahmet ediyorum ama herfırsatta köyüme giderim kurban bayramını ipleçekiyorum bizim köyün yakınında gökdere cayı akmakta şuanda baraj calışması var . ben genelde derede ellen tutuyorum bahar yalarında olta ile tutuyorum ama bizim yaylanın yükseklerinde egri göl var genelde piknik yapmaya giderim balıktutmayı hiçduşunmezdim buyaz gölün etrafıda dolaşırken balıkların kenarlarda yüzdügünü görünce arabada misine vardı ama inem yoktu gercekten kıyıda ine aramaya başladım bir ine buldum ineyi balayıp ekmek icini taktım balıkların gezdigi yere attım oardan uzaklaştım seyretmeye başladım inanın on dakika olmadan birtane yakaladım yaklaşık iki saat içinde üç tane aynalı sazan yakaladım.işte balık aşkıda orda coştu şimdi kurban bayramını beliyorum gidine göle gidecegim arkadaşlarla beş tane kamış aldım takımlarıda alacam hangitakım idaal bilmiyorum bilenler bana yardımcı olusa sevinirim saygılarımla.bozkırlı