selam arkadaşlar uzun zamandır üyeyim ama fırsat bulup ilgilenemedim yeterince bu güzel siteyle.İsmim Serkan daha önce 5 yıl Fethiyede kaldım ve balık sevdam burada başladı. Şu anda işim gereği Bursa İnegöl de yaşıyorum. İtfaiyeciyim yani hayatım heyecan tıpkı balık tutmak gibi ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor. Her türlü organizasyona katılmak isterim yeter ki şartlar uysun. iyi günler arkadaşlar. RASTGELE.........................
kimisi izmirden inegölee.. kimisi inegölden bursayaa... aramıza da memleketimede hoşgeldin serkan. bende ınegöllüyum. İtfaiyede İlyas KARABURUN köylümdür... baska eskilerden Mustafa AKMAN vardı emekli oldu.... ama inegölde MIRMIRR avlayamazsın ancak tatlısu balığı olur... tekrardan hoşgeldin... sağlıcakla kalll....
Hoşgeldin aramıza. aslında bende uzun zamandır üyeyim ama bende pek vakit bulamadım siteyle ilgilenmek için. Aslında balık tutmak e bu işi iyi öğrenmek için çok hevesliyim ben amatöründe ötesindeyim çünkü ilk oltamı geçen hafta aldım ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok bi bursa organizasyonu düzenlenecekti ama yalan oldu umarım gerçekleşirde bende bişiler öğranirim okumakla olmuy çünkü pratik lazım tekrar hoşgeldin
hoşbıulduk hoşbulduk eğer ben inegöldeysem yangın yok ama denizdeki balıklar için birşey diyemeyeceğim hoşbulduk hoşbulduk ben zaten inegölde büyüdüm ama üniversite için gittim fethiyeye şimdide geri geldim. dediğin kişileri tanırım eğer inegöldeyseniz beraber balığa gideriz belki ama denize niyetim o zaten hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk umarım beraber gideriz bir günde bende bildiğim kadarını aktarırım size hoşbulduk bu arada