adım emre 22 yaşnda üni. öğrencisiyim bikaç dersten uzattığım için fazlaca boş vaktim oluyo ve genelde tatildeki alışkanlığım olan balık tutmaya yöneldim ve avrupa yakasında genellikle arnavutköy istinye arasını tercih ediyorum,ege de bi iskele yada kumsalda iğnenin ucuna takılan midye ile balık tutulurken özellikle boğazda işlerin değiştiğini gördüm, daha iyi aletler gerekiyo ama yeterli mesefade atışlarda dolu çaparileri görmek insana ayrı bi zevk veriyo,tavsiyede bulunmak gerekirse mecidiköy den ortalama 1 saat aralıklarla arnavutköye otobüs kalkıyo ve genelde oldukça boş oluyo ve hava alıp şehrin stresinden uzaklaşmak için oldukça hoş biyer ,ayrıca tekne kayık vs. şeylerin dışında toplu ulaşımdan başka şansı olmayanlarada tavsiye derim, geri dönüşte aynı otobüste bol makyajlı havalı tipler yerine akşam saatlerinde genelde balıkçı arkadaşlar oluyoki çantanızdaki kokma olan balıklar için güzel bir olay etrafta bugün balık olmadığını konuşabilceğiniz birileri olması güzel, mesela aynı şey için eminönü mecidiyeköy otobüsünden bahsetmek oldukça zor ...