slm siteye daha dün kayıt oldum ama bir çok yararlı bilgi edindim dalma bende küçüklüümden beri olan bi özentiydi amcam dalmaya giderken onun peşinde dalanırdım o suya girinceye kadar sonra otutur sahilde onun çıkmasını beklerdim saatlerce ama bu yaz ailemin baskısıyla yaz boyunca bi kuyumcuda çalıştım oradaki bi abininde bu işle uğraşması we durmadan dükkanda gelen tanıdık kuyumcularla balık konuşmaları benim çok ama çok ilgimi çekti önce amcamın 75lik yılmazla başladı serüven şimdi ise yazın biriktirdiim parayla aldığım malzemelerle devam ediyorum gerçi şimdi kış ve suya girmeme ailem izin vermiyor doğrusu bende fazla üstelemeiyorum şimdi apnea competition 75lik zıpkınım war gerçi keşke 90lık alsaymışım diyorum ama şimdi kış ee öğrenci olduumuzdan dolayıda para olmuyor bilmiyorum çok mu uzun yazdım ama böyle işte yazları genelde SEFERİHİSAR-AKARCAda oluyorum yakın olan arkadaşlarla görüşmek isterim İZMİR-güzelyalıda oturuyorum DALIN SAĞLICAKLA
Yağız kardeşim aramıza hoşgeldin esprin güzelmiş , yanlız w ile ilgili sorunumuz var, anlaşamıyoruz kendisiyle Türkçe harfler kullanırsan seviniriz.Keyifli paylaşımlar kardeşim