slm öncelikle üyeliğimi aktifleştirme konusunda yardımcı olan arkadasıma tşk ederim.Aslında zorunlulukla başlayıp sonradan zevke dönüşen bir spor oldu benim için. Deniz altı bamabaşka bir dünya...Keşfetmeyi severim.sanırım sıra denize geldi.Sitede bayan arkadaşlarımıda görmek isterim Sevgiler saygılar
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Sitemizde bayan arkadaşlarımız elbette bulunmaktadır hatta admine 'miz bile var
Arzu hanım aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar.. Sitemizde yalnız değilsiniz.pek yakında diğer bayan arkadaşlarımızla tanışırsınız Üstelik sitenin büyük patronuda bayan..Sennur hanım
tşk Herkese çok teşekkürler Bu kadar misafirperverlik ancak bu sitede olur Bayan arkadaşlar bizde buradayız diyelim hadi bakalım durmak yok yola devam http://site.mynet.com/arzu_ipek/eylul01foto/
Maşallah maşallah sitenizde var yani ,bayağı aktifiz ,tebrik ediyorum sizi ,Tekrar ailemize hoş geldiniz ,ben Damat Fatih
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Bayan arkadaşlar aramıza katıldıkça, ben de seviniyorum. Size keyifli paylaşımlar dilerim. Bolca yazışabilmek ümidiyle.
Arzu Hanım ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.