Meraba. Benim adım Osman. 20 yaşındayım ve Gazi İşletme hazırlık öğrencisiyim. Bilenler bilir hazırlık fakültesi tam Mogan gölünün yanındadır. Bunu duyunca sevinmiştim ama son zamanlarda Moganın halinin içler acısı olduğunu duyunca üzüldüm. Neyse ben kendimden bahsedeyim biraz. Aslen Çnkırılıyım ama Ankarada ikamet ediyorum. Küçüklüğümden beri balık meraklısıyım. Küçükken perde tülleriyle balık tutmaya giderdik sonra tahtadan oltalar fan derken en sonunda kendime bir aylık bursumuda feda ederek güzel bir olta takımı aldım. İş birazdaha ciddiye bindirince bilgi aramaya koyuldum ve forumunuzu keşfettim. Bundan sonra forumumuzdan çok faydalanacağımdan eminim. Umarım aynı şekilde benimde bu foruma olumlu katkılarım olur. İlgili herkese teşekkür ederim.
Osman hoşgeldin. Bursundan feragat edip olta takımı alıyorsan, sana şimdiden acil şifalar dilerim. "İşletmeci" hesabı tam da bu olsa gerek.
herkese teşekkür ederim. hoş buldum Ve özellikle şifa dilekleri için balli abime teşekkür ederim Siz bide eve geldiğimde kopan kıyameti görecektiniz
Sırf bu yüzden, daha nice itirafların, aile sırlarını ifşaların, eş-dost kavgaların, kahredişlerin, kaygıların olacak, sırf bu yüzden. Bir kez daha geçmiş olsun, şifalar olsun diyeyim.
Hoş geldin Osman kardeş. Tıpbın çare bulamadığı ve bulamıyacağı tek hastalığa yakalandın şimdiden geçmiş olsun diyeceğim fakat geçmiyor.