slm

Konu, 'Tanışalım' kısmında 26oner tarafından paylaşıldı.

1. 26oner

26oner halil

selam arkadaşlar ben eskişehirden halil arkadaşlar ben sazan avı yapmayı çok seviyorum.....arkadaşlar avrupadan balık avı belgesellerini seyrediyom imreniyom adamlar 5 10 kiloluk balıkları yakalayıp salıyolar bize bakıyom balıktan gelenlere soruyom 100 parça vs balık tuttuk diye gururla söylüyolar tuttukları balıklar da 250 500 gr bunlarda yeni göletlere atılan balıklar tabiki arkadaşlar biz balıga gitmek için bi dünya para döküyoz balıga gitmek yerine balıkçıdan balık alsak yiyemeyiz her yer balık olur demek istedigim bu isi maddiyata bakmadan zevk için yapıyoz .. arkadaşlar kilonun altındaki balıklar olta zevki vermiyo bunu tüm balıkçı arkadaşlar bilirler...YANİ LAFI GETİRMEK İSTEDİGİM YER KİLONUN ALTINDAKİ BALIKLARI LÜTFEN SALALIM Kİ İLERDE BÜYÜMÜŞ OLARAK BİZE GERİ DÖNSÜN biz kilonun altındaki balıkları salarsak bizden gören yanımızdaki arkadaşlardan da salan olur bi zircir gibi her kez salmaya başlar diye düşünüyom .....BİZDE İLERİDE DAHA İRİ BALIKLAR TUTMA ŞANSINA SAHİP OLURUZ .. BU KONUDA TÜM BALIKÇI ARKADAŞLARIN DUYARLI OLMASINI RİCA EDİYORUM BENİM DÜŞÜNCEM BU SAYGILARIMLA...

2. refikonuroral

refikonuroral Refik Onur Oral

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 65
    En İyi Avı:
    >-)-)-)-D
    Çok doğru bir düşünce. Umuyorum ki başta forum üyelerimiz olmak üzere bu düşüncede olan çok balıkçı dostlarımız vardır. İnşallah bu sayı gün geçtikçe artacak. Bunun yolu da seninde dediğin gibi önce kendimiz yanımızdakilere örnek göstererek yapıcaz.

3. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Aramıza hoşgeldiniz, damardan girdiniz. :)

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Düşüncelerinize katılmamak elde değil.

5. 26oner

26oner halil

hb

aranızda olmaktan mutlılık duydumm.....