Kayseriden murat yeni basladım bu işlere yardımlarınızı belkiyorum) akvaryumda balık besleyit balık avcılığı yapmak doğrumu onuda sormak istedim)
Hoşgeldiniz Murat bey, keyifli paylaşımlar dilerim. Hayvan sevgisi olmayan birinin amatör balıkçılık yapabileceğini pek sanmıyorum
hoşgeldin murat kardeş. Niye tezat olsun ki. avcı yada balıkçı ille de can alanmıdır? koruyan, kollayan (en azından bu yönde çaba sarfeden) değil midir? Bana sorarsan akvaryumda balık beslemekde, denizde gölde balık avlamakta doğa sevgisinden, tabiatın bir parçası olmaktan ileri gelir. tezat olsa balık besleyen kişinin balık yememesi de gerekmez mi? Gönlün rahat olsun, akvaryum balığıda besle, balıkta avla. yeter ki doğaya, canlılara zarar vermeyelim, yavruyu koruyalım, balık katliamı yapmayalım... keyifli paylaşımlar, bereketli avlar dilerim..
tşkler veysel abi abi ben burda nasıl balık yakalarım en kısa sekilde diye girdim bakkım cıkamadım bi türlü ) cıkmakta istemem nekadar ğüzel paylaşımlar var bilgiler var diyodumki abi balıkne ya tak ucuna yemini salla salla birinden biri kapar nede olsa diyodum burda öğle değil burda balık alanlarında dikatli olmayı,balık alanlarında sulara atılan pislikleri ağları temizleme olsun ufak balıkları öldürmeden geri bırakmak olsun yani balıkcı sadece balık tutmazmıs bu 3-4 günde burda bunularıda öğrendim cok mutluyum öğle alalnlarda nasıl davranılması gerektiğini öğrendim