Merhabalar. Üniversite yıllarında olan balık merakım yıllar sonra tekrar nüksetti. Denizde bayağı bir avlanmıştım ama artık Ankara dayım. Tatlı su avcılığını pek bilmiyorum sayenizde inşallah öğrenirim. Bu arada keçiörende öğretmenim. Herkese iyi günler.
Ozkan kardesim hosgeldin. Hastalıgının terar nuksetmesi dogaldır. Bu hastalıgın caresi yok zaten. En kucuk kıpırtıda hemen nukseder. Bu hastalıgının saglıklı sekilde devam etmesini dilerim. Hep iyi ve guzel gunlerle. Tevfik.
Teşekkür ederim Tevfik Bey. İnşallah takım taamlama işini haledersem haftaya balığa çıkacağım. Ankara da Kurtboğazında veya çanılıda turna avını denemek istiyorum. Sanırım zamanla inceliklerinide öğrenirim. Kurallarıda okudum yasakları zaten biliyordum ama olsun bilmediğim birkaç hususta bilgilendim. Tek eksiğim etrafımda balığa meraklı arkadaşımın olmaması(
Ozkan hocam hosgeldin, dogru yerdesin Ankara civarinda guzel av yapan abilerimiz arkadaslarimizla guzel bilgi alisverisi saglarsin. Hayirli paylasimlar, selamlar.
hoşgeldiniz ben de denizdenim, tatlı suda toroslarda sadece sazan maceram olmuştu ama bana deniz daha güzel geliyor. güzel paylaşımlar bekleriz.
Teşekkürler göksun Bey,violinist ve mercurt90. Tatlı suda siftahım yok bu hafta sonu başlamayı düşünüyorum. Yanıma birini bulursam bu hafta sonu siftahı yapacağım turna avında. Çanılı olur kurtboğazı olur farketmez bildiğim başka yerde yok zaten gerçi buralarıda bilmiyorum ama olsun zamanla gide gele öğreniriz.