slm

Konu, 'Tanışalım' kısmında gedakara tarafından paylaşıldı.

  1. gedakara

    gedakara Refik UYSAL

    Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Samsun
    Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katılmış ve daha önce 2 kez tekneyle 5 kezde kıyıdan balığa gitmiş yeni bir balık avı meraklısıyım. Oltayı ve makinesini alalı 4 sene oldu ama hiç kullanmadım. Kamışın markası SEAPEED cascade 3m uzunluğunda. action 75-150 gr ve 7 bölümden oluşuyor. makine ise REAMİNG TON markanın ST60 modeli. (3 bilyeli rulmanlar yazıyo üzeinde) bunlar işe yarar mı? Birde kıyıdan balık avlamak için makinesiz duz kamışlardan almak istiyorum tavsiyeleriniz nelertdir. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    slmlar...
     
  2. Emrahs

    Emrahs Ezergeçerus

    Mesajlar:
    1.057
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Merhaba,

    Mesaja cvap yazılmadığını görünce yazmak istedim. Hoşgeldin. Ben de sizin gibi acemi balıkçı ve yeni üyeyim. Makinalar hakkında birşey diyemeyeceğim ama İstanbul'da kıyıdan avlanırken makarasız olta kullnan görmediğimi belirtmeliyim.

    Eminim üstadlar bu konuda yardımcı olacaklardır. Ayrıca forumda arama yaparsan, bir çok konu hakkında zaten verilmiş cevapları bulacaksın.

    Güzel paylaşımlar dileğiyle.

    Saygılar.