Aslında resimleri teker teker açıp paylaşacaktım ama, zamanım yok. Zaten linkte bütün resimler sıralı ve açık, uğraşmanıza gerek yok. Turna ve levrek o kadar soğuk suda nasıl yaşıyor anlamadım. Biz şuan bile ''su daha ısınmadı, balık yok'' derken adamlar üstü buz kaplamış sularda avlanıyor. http://www.interesan.com/resim/306983/Soğuğa_Aldırış_Etmeyen_Amatör_Balıkçılar
kesinlikle doğru... valla gerçekten düşündürücü. üzeri buz tutmuş suda dahi av veriyor demekki turna ve levrek. gerçi ülkemizin en soğuk günlerinde turna avı zaten yasak dönemde oluyor. levrek için de o soğuk çekilmez herhalde
Demekki turnanın ''su soğuk turna çıkmaz'' gibi bahanesi olamaz. Ben adamların avda ne kullandığını merak ettim. Küçücük delikten at-çek yapacak değiller ya.
Muhtemelen yemli. Sal (at) bekle, biraz çek, tekrar sal- bekle, tekrar çek... Takım her daim suda, ta ki balık gelene kadar. Bir nevi "Dikey Sarkıtma" yöntemiyle, balığı kıskandırma. "Kısa Mesafede Dikine At-Çek" diye adlandırsak, ne dersin Furkan?
"Koskocaman delik" olması da gerekmiyor di mi? Deliğin çapı büyüdükçe, yatay yüzey de o oranda artar di mi?