merhaba . bu soğuk günlerde dışarıda yem bulmakta güçlük çeken hayvanlar için hepimiz birşeyler yapıyoruzdur. köpekler kediler için belirli yerlere yemek artıklarını ekmekleri bırakabiliriz. ancak yağış fazla olduğundan bıraktığımız yemler kar altında kalabiliyor. köpekler için 19 litrelik kullan at damacanaların kenarı kesilerek kediler için 5 litrelik su petleri kesilerek yemlik olarak mama tası olarak kullanılabilir. kuşlar içinse muhtelif ebatlarda pet ler aşağıdaki gibi değerlendirilip balkon askılığına balkon duvarı yada balkon şömine üzerinde kullanılabilir. not 1: bırakılan yemlikler hangi hayvan için bırakıyorsak ona tehdit olabilecek diğer hayvanların erişemiyeceği yerlere koyalım. kuşlar için yükseğe. kediler için mümkünse köpeğin giremeyeceği bahçe içerisine.gibi not 2:resimlerdeki çalışma benim değildir. başka bir forumdan buldum ekledim . bu yemliği yapıp paylaşan kardeşimdende allah razı olsun.
Zihniyet ve düşünce çok güzel tebrikler yanlız benim aklıma şu geldi .. annelerin - hanımların çamaşır asma zamanında o yemliği çıkartmakta yarar var zira o çamaşırlar yeniden yıkanmak zorunda kalınabilir.. kuşlar bir yandan yer bir yandan da iplere çamaşırlara konup çıkartma yaparsa durum sakat olur
karda yaşamaya çalışan ufaklıklar için!!! http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=19786075
paylaşıma teşekkür eden abilerim kardeşlerim . değerli yorumlarınızı kattığınız için ben sizlere teşekkür ederim.
Bravo :clap2: :clap2: :clap2: Bizden başka canlılarında var olduğunu unutmayalım özellikle de bu soğuk havalarda.