süper olmuş. geçen hafta canım çıktı iki misinayı birleştirmek için. foruma daha önce gönderilmiş olan görsellerden yola çıkarak bir türlü beceremedim. bu akşam bunu izleyerek bol bol antrenman yapacağım. eminim ki olacak.
Vedat abi teşekkürler.Geçen hafta istanbulda bu konuyu konuştuk.Ya şu meşhur şemsipaşa düğümü nasıl oluyor diye.Karambole gelmişti öğrenemedim.Şimdi kendi adıma bir eksiği tamamlamış oldum.Basit gibi görünen bir konu fakat çok lazım olan bir düğüm.eline sağlık. Bu tarz pratik bilgilerini bizimle paylaşmanı diliyorum.Öğrenmenin yaşı yok.
Sonunda bu meşhur düğümüde öğrendik, teşekkürler, elleriniz dert görmesin, sağlıkla kalın, hep mutlu kalın,...
Sıcağı sıcağına denedim kolayına çözülecek bir düğüm değil ellerim kesildi misinalar çözülmedi ve kopmadı; aynı zamanda misinayı zayıflatmayan bir düğüm bence, böyle bir paylaşımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Saygılarımla...
Daha bitmedi, sırada rapala düğümü nasıl olur? ve kalama ayarı nasıl yapılır? var. Ancak görüntüler HD olunca bunları montajlayıp internete yüklemek bayağı zamanımı alıyor. Fırsat bulunca çalışmaları tamamlayacağım.