*** arkadaslar sıze sazan balıgının ne kadar solucan sevdıgınden bahsetmek ıstıyorum. gecen yıne arkadaslar tekırdag da yasıyorum bu arada tekırdag bıyıkalı golune gıttık tabı yıne her zamankı yemımız canlı solucan mısır mıs kullu mısırmıs tavuk etıymıs yalan cok sabr ısteyen yem grubu bence her zamankı gıbı solucanları canlı bır sekılde ıgnelerımıza takıp rastgele deyıp attık aksam saat 20 00 a kadar 5 6 adet ırı denılebılcek sekılde sazanlarımı aldık ama bılıordum kı buyuk balık gun batımının hemen sonrasından geklcektı yıne ıtına yemımı tyakıp rastgele deyıp oltamı attım dondum arkadasıma sımdı ızle dıyecektımkı o olta ve taktıgım zılden eser yok tu oyle buyuktukı balık heşp sını yerınden kaldırıp attı ınanırmsıınız kıyıya kadar cekebıldık ama almak nasışp olmadı fılemız yok suyada gıremedık tehlıkelıyıd bataklıktı boyle bır anınım sızınle paylasmak ıstedım solucandan vazgecmeyın .... herkese rastgele
Cem bey, ilk mesajınız hayırlı olsun. Noktala işaretlerine ve yazım kurallarına dikkat ederseniz mesajlarınız daha büyük bir keyifle okunacaktır. Heyecanlı sazan raporlarınızın devam etmesi dileğiyle.