mevki ask.hst. nin karşısında yunus emere pasajında 2 tane olta malzemeleri satan ter var onlarda hem balık av için malzeme hemde solucan bulunur eğer istersen kabaca bilgide veriyorlar
Yardımlarınız için teşekkürler ... Dün Çankırı Cad.'sindeki av bayilerine gittim sorudum hepsinde mevcutmuş,fiyatı Hasan beyin dediği gibi 5 lira (Ort. 50 tane)
Ya bu solucanlardan da para kazanıyorlar ya helal olsun. Gelin kocaeli ye ben size poşet poşet çıkartıyım abilerim.. Acaba bu işe mi girsem ne yapsam )
slm arkadaşlar solucan çıkartmak için öğrendiğim yeni bir yöntemi sizlerle paylaşmak istedim toprağı biraz kzıyorsunuz ve o delikten aşagı kaynar dökün eğer orda solucan varsa hepsi torağın üstüne çıkıyor..
Bitki Peyzaj yerlerinden rica edin saksıların nemli yerlerin altını kaldırarak toplayın. Peyzaj yerlerinde gölgelik nemli ve devamlı ıslak olduğu için saksıların altları solucan cenneti. Hatta ben bi keresinde tam bunların yumurtlama zamanı toplamaya girişdim. Böyle anaç bir solucanı içinde yumurtaları var taktım iğneye atmam ile çekmem bir oldu. Denizde karagöz tatlı suda her balık bayılır solucana.